18.04.2007

Začel bom s sabo, ker imam nadzor nad prsti avtorja bloga

Objavljeno v Moje življenje avtor samokodela

Lep pozdrav iz te naše deželice, polne škodoželjnega smeha, svobodoljubnih zaporniških čuvajev in demokratičnih diktatorjev, s slabim smislom za humor. Imamo pa seveda tudi morje, sonce, drevesa in posledično tudi gozdove, ki pa vse bolj polzijo v roke tistih odličnih kapitalistov, ki kljub svojemu posebnemu statusu potrebujejo strelovod na zvoniku.

Vse kar nam ostane je dobra glasba, preden jo preglasi turbo kvakanje, kakšen sprehod, angleške komedije in čimveč ustvarjalnosti, če želimo pobegniti veliki kičasti sestavljanki povprečnežev, ki vegetirajo. Kje sem tu omenil sebe? V bistvu sem bil ves čas prisoten, sicer pa sem Samo Kodela iz Ptuja in sem študent Angleščine in Sociologije v Mariboru, poleg tega pa velik ljubitelj klasičnega rock-a, še posebej Zeppelinov, pa tudi poezije. 

Poleg tega sem glasbenik, saj igram in nastopam s svojimi komadi in priredbami klasičnega rock-a, valjda tudi s Zeppelini!!! Zelo rad tudi igram Kreslina, pišem pa tudi poezijo in sem na dobri poti k zbirki. Imam velik vokalni razpon in pojem Zeppeline na originalnih višinah.

 Okej dovolj samohvale, kaj naj rečem, upam da se bomo lepo imeli, trudil se bom pisati zanimive in zabavne komentarje na temo glasbe, Zeppelinov, poezije, pa tudi MOJI GLASBENI POSNETKI se bodo znašli na tem blogu. Prav tako pričakujte komentarje na politične in družbene probleme in kakšen avtorski skeč.

Naj na koncu še pozovem k boju proti politični in vsakovrstni manipulaciji, proti neustvarjalnosti, pasivnosti, naveličanosti, pesimizmu, negativnosti, izkoriščanju, kršenju svobode in človekovih pravic in proti religiozni manipulaciji!!!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.