30.05.2007

Naša politika

Objavljeno v Družbena kritika avtor samokodela

Naša politika je trenutno v najslabši situaciji odkar obstaja. Desnica vlada s trdo, konservativno, klerikalno, manipulativno pestjo, levica, ki je povsod po svetu boljša kot desnica, pa se je skregala in še ne zna dovolj dobro delovati v opoziciji.

Janša, ki je Slovencem petnajst let prodajal neumnosti, da Sloveniji iz temnih kotičkov vladajo komunisti, je zmagal na volitvah in takoj začel delati ravno tiste stvari, ki jih je najbolj očital prejšnji vladi, najbolj grozno pa je, da jih tista vlada pravzaprav sploh ni počela, razen težav z izbrisanimi in tistim nesrečnim letalom, kjer pa je vendarle šlo za pretiravanje s ceno letala!

Čista Janševa diktatura skratka! Prevzel je oblast nad mediji, gospodarstvom in pri tem zamenjal veliko dobrih direktorjev in s tem delal škodo, z neumnimi zakoni je in še vedno krši človekove pravice, prav tako pa je izrazito klerikalen, kar vrača Slovenijo v srednji vek. Zdaj imamo že na vsaki proslavi verske zastopnike, Slovenija pa je vendar po zakonu v osnovi versko nevtralna.

Grozno, če Slovenci ne bodo pametno izbirali in če na naslednjih volitvah ne bo dobre alternative tej vladi, nas lahko reši edino Bush, ki pa še ni rešil nikogar, ampak je vedno vse še bolj pokvaril!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.