30.11.2007

Led Zeppelin-nov dvd

Objavljeno v Led Zeppelin avtor samokodela

Izšel je nov dvd, The song remains the same in sicer dopolnjena in na novo zmiksana(stereo,5.1 in 6.1 zvok)izdaja filma The song remains the same(Pesem ostaja ista) skupine Led Zeppelin. Za razliko od leta 2003 izdanega dvd-ja s preprostim imenom Led Zeppelin dvd, ki vsebuje najboljše koncertne posnetke skozi celo kariero skupine, gre tukaj za dokumentarni film, ki se vrti okrog koncerta.

Gre za tri koncerte v Madison square gardnu v New yorku leta 1973, ki so združeni v en koncert, okoli te celote pa se vrtijo različne zgodbe in izpovedne sekvence posameznih članov, saj si je vsak izbral najljubšo pesem, v katero je vstavil neko mitološko sekvenco, v kateri ima vsak član skupine glavno igralsko vlogo.

Nasploh bi vsem veliko bolj priporočal dvd iz leta 2003, saj je tam izbor materiala veliko boljši, ker ti koncerti iz filma The song remains the same niso ravno največ kar skupina zmore na odru, vendar gre kljub temu za legendaren film, ki si ga mora ogledati vsak pravi ljubitelj rock glasbe!!!

Vsem ki pa ta dvd že imate v stari izdaji in ste še posebej razočarani nad zvokom, pa vsekakor obvezno priporočam nakup novega dvd-ja, saj je razlika v zvoku ogromna, hkrati pa je dodan še bonus material, gre pa vsekakor za legendarne koncerte, čeprav so bili mnogi boljši, vendar pa je bil pri tem dvd-ju ključni problem slab zvok.

Hkrati je izšel tudi remix soundtrack-a, z vsemi pesmimi iz filma, saj jih je v originalu kar nekaj manjkalo.

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.