16.01.2010

The Addams family na letališču

Objavljeno v Humor, Poezija in proza avtor samokodela

Dva Talibanska terorista sta prispela na londonsko letališče. Bila sta precej živčna, saj bi se naj v prihodnjih dneh sestala s kolegi iz organizacije in izvedla napad na londonsko podzemno železnico.
Ravno ko sta čakala na prtljago, je na letališče prispela družina Addams iz Amerike, ki je priletela na obisk k svojim sorodnikom v Liverpool. Sorodniki so jih pričakali na letališču, ker pa se niso mogli najti, so Addamsovi prosili, naj preko preko ozvočenja podajo informacijo, da je prišla družina Addams.In tako je bilo preko zvočnikov objavljeno: ”The Addams family has just arrived!!”
Terorista, ki sta sporočilo slišala, pa sta poznala filme, serijo in risanke o fantazijski in strašljivi družini Addams, ki seveda s temi Addamsovimi na letališču ni imela nič skupnega. Poleg tega je bil eden od teroristov plešast, tako kot eden izmed likov v zgodbi o Addamsovih, namreč Fester, drugi pa je imel razpuščene dolge lase, kakor nek drug lik iz te zgodbe in sicer Cousin Itt .
Obema teroristoma, se je v tistem trenutku začelo zdeti, da sta se zdela letališkim službam sumljiva in da so zato objavili takšno sporočilo, da bi videli če bosta odreagirala!! Čeprav je bila seveda zelo majhna možnost, da bi letališke službe naredile kaj takšnega, saj konec koncev niso niti vedeli, ali terorista poznata to zgodbo, pa sta onadva v svoji živčnosti vendarle mislila, da gre za nekakšen skriven preizkus povezan z njunim izgledom. Zdelo se jima je namreč izjemno nenavadno, da bi nekdo kar tako preko ozvočenja omenil ravno družino z imenom Addams in jima je vse skupaj zvenelo toliko filmsko in sumljivo, da se kar nista in nista mogla otresti občutka, da ju preizkušajo. Družina Addams pa je tudi zelo čudna družina, zato sta imela Afganistanca še dodaten občutek, da tudi onadva izgledata zelo čudno in da ju je zato opazila varnostna služba, kakor tudi ljudje nasploh!!!
Zato sta postala tako živčna, da sta se začela prestopati, krčevito premikati roke in noge in potlej sta res postala zelo opazna in sta padla v oči letališki policiji. Policija ju je zato aretirala in po krajšem preverjanju dokumentov, so policisti ugotovili da gre za terorista.
Policisti so se po odkritju teroristov v sobi za zališanje šalili z njima, da kako sta le mogla biti tako očitno nervozna, da so ju odkrili. Terorista sta ogorčeno odgovorila, da so jima vendar nastavili past. Potem sta seveda morala razložiti celo zgodbo, saj policisti niso nič vedeli o tej pasti in ko so vse to slišali so se pa res pošteno nasmejali in eden od njih je rekel: ”No takšnih metod pa vseeno še nismo razvili, nismo še tako napredni, oziroma bolje rečeno nazadnjaški, da bi uporabljali takšne ekstremne tehnike, ki najbrž sploh ne bi delovale, je pa res, da zdaj že skeniramo ljudi do gole kože in jim s tem jemljemo dostojanstvo in vse to zaradi te prenapihnjene krize s terorizmom”, je zaključil policist.
Potem pa je še dejal: ”Zabavno zgodbico sta si napletla ter se s tem izdala in morda sta s tem celo napovedala neke grozovite, še bolj radikalne metode, za odkrivanje vseh mogočih namišljenih groženj zahodnemu svetu, kjer bodo s posebnimi napravami brali misli in na letališčih oddajali skrivna sporočila ter s senzorji opazovali reakcije in potem aretirali ljudi, brez da bi ti sploh komu kaj naredili ”!!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.