31.03.2010

Sipe kličejo v prerokovalske oddaje

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Na televiziji sem zasledil, da so sipe precej inteligentne živali. Potem se videl reklamo za eno izmed šlogarskih oddaj in prešinilo me je, da v te oddaje zagotovo klicejo sipe!! Imajo namrec idealne lastnosti!!
So ravno dovolj inteligentne in hkrati dovolj neinteligentne!! Nimajo posebej dosti organov, na katerih lahko zbolijo, zato je prerokovalcem lažje pri izmišljevanju težav, poleg tega pa imajo kar tri srca(znak sentimentalnosti), kar še dodatno olajša šloganje, saj obstaja precej možnosti, da šlogar zadane, da ima klicoči težave ravno s srcem. Zelo hitro se tudi barvno prilagodijo okolju, kar pomeni, da z lahkoto sprejmejo in vzamejo za svoje karkoli, kar bi se jim naj v prihodnosti godilo!!So skratka tudi zelo sugestibilne, saj poleg spreminjanja barv, zelo hitro tudi spremenijo mnenje o svojih težavah, ker njihovo preprosto vegetativno živcevje in nekaj malega možganov, vpliva na njih in jih začne zato kar boleti tisti del spužvastega telesa, za katerega si je šlogar pravkar izmislil, da je z njim nekaj narobe!! Ko pa kličejo v oddajo, kjer zdravijo na daljavo, pa sploh sami sebi sugerirajo na vse mogoce načine, tako da jih kmalu neha boleti lovka ali kaj drugega, ko začne zdravilec zdraviti!!
Imajo pa tudi bolj malo spomina, kar pomeni, da takoj potem, ko povejo kar jih zanima in povprašajo kako bo, tudi že pozabijo kaj so vprašali, zato jim ni težko nekaj naflancati!!Sipe se v svojem življenju tudi posvečajo predvsem hranjenju, premikanju in razmnoževanju in odtod tudi ponavljajoča se, neintelektualna vprašanja, o partnerstvu, uspehu na neintelektualnem delovnem mestu- torej koliko hrane si bodo lahko zagotovile in kam jih bo s čim manj lastnega truda zanesel tok, s katerim večinoma plavajo!!
Še najbolj nenavadno pri vsej zadevi pa je to, kako sipe dobijo telefonsko zvezo s prerokovalskimi oddajami in kličejo tako pogosto, da celo oddajo zvonijo telefoni!!Ali pa morda sploh ni tako nenavadno, saj vse te sipe, pač živijo po hišah in blokih s telefonskimi priključki. Kar se pa tiče količine klicanja pa se odgovor skriva v dejstvu, da sipe porabijo vse svoje prihranke za čimbolj natančne napovedi prihodnosti, za katero same ne naredijo nič, ob tem pa se ne zavedajo, da se zaradi klicanja na prerokovalske linije, da napovedati le dodatno zmanjšanje njihovih skromnih prihrankov!!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

3 komentarjev

 1. nevenka nevenka pravi:

  Si morda gledal oddajo gospe Flintstone?
  (Maruče po domače)

  31.03.2010 ob 19:13

 2. samokodela samokodela pravi:

  Ja, točno reklamo za to oddajo sem videl, ko se mi je porodila ta ideja!!

  Pa gledam oddajo tudi včasih, da se zabavam!! Tisti kamenčki so očitno zelo zgovorna bitja!!

  Pa gospa Flintstone je zelo primerno ime, glede na vso tisto kramo na mizi,zgleda pa bolj kot gospod Flintstone(Fred)!!!Ha, Ha, Ha!!!

  Pa Nevenka, lepo poezijo pišeš!! Bo kakšna zbirka??

  31.03.2010 ob 19:52

 3. nevenka nevenka pravi:

  Ena iz bolj veselih časov je že, o drugi pa ravno sedaj razmišljam in delam izbor. Na blog marsikaj zapišem tudi bolj na hitro, za knjigo pa ni vse dobro. Moram malo presejati in morda oklestiti preveliko gostobesednost :-)

  Hja, pa je morda res bolj Fred, he, he…

  1.04.2010 ob 10:09

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.