22.04.2010

Indijka rodila tri šestorčke

Objavljeno v Humor, Poezija in proza avtor samokodela

V glavnem mestu Indije, New Delhiju, je neka trinajstletnica rodila tri šestorčke! Vse skupaj se je zgodilo že pred štirimi meseci, vendar je novica šele zdaj prišla v širšo javnost in v svet. Vsak izmed šestorčkov je telesno popolnoma zdrav, saj se vsak izmed njih že pridno plazi po vseh dvanajstih nogah, ter z ducat rokami čofota po reki Jamuna!Vsak šestorček ima povprečen IQ okrog 720, kadar staknejo glave. Ker gre za bolj revno družino, so po Indiji že sprožili akcijo zbiranja sredstev za nakup vseh potrebščin, med drugim tudi mize, kjer bodo trije novi člani družine lahko sedeli, tovarna plenic Pampers, pa že pripravlja posebno serijo plenic, ki jih preizkušajo na gensko spremenjenih stonogah, ki so zato velike kot dojenčki!

O zadevi je spregovoril tudi indijski minister za zdravstvo Kodela, ki je med drugim povedal, da bodo šestorčke uporabili v turistične namene, pa tudi, da delovnih rok v Indiji nikoli ni dovolj, tako da bodo vsi trije šestorčki prav prišli, poleg tega pa je izrazil navdušenje, da je indijsko zdravstvo uspelo zagotoviti, da so se vsi trije šestorčki rodili zdravi, saj so jih z ultrazvokom spremljali že od samega začetka in so vsekakor odsvetovali splav, poleg tega pa so pri porodu opravili vrhunski carski rez, kjer je celo asistiral nek daljni sorodnik ruske carske družine! Oče treh šestorčkov, bi naj bil nek enooki, enonogi in enoroki pirat, ki je plul okrog Indije in je pristal nekje na Indijski obali, potem pa je v času, ko se je mudil v New Delhiju, posilil trinajstletnico, ki je zdaj mati trem šestorčkom! O očetu ni zdaj ne duha, ne sluha, baje pa bi se naj mudil nekje na Karibih.

Spodaj pa še link do posnetka indijskega ministra za zdravstvo, ki je govoril predvsem o stvareh, ki sem jih že omenil zgoraj, naslov posnetka pa je: ”Kodela sivaprasad Deeksa In guntur”! Kar v prevodu pomeni:”Kodela pripoveduje, da deca zaenkrat ostajajo na domačem gruntu!”, kar se nanaša na novinarsko vprašanje, ali bodo tri šestorčke že kmalu začeli uporabljati v turistične in kmetijske namene.

Posnetek indijskega ministra Kodela, ob njem sta glavna zdravnika porodničarja, ki sta sodelovala pri porodu, pred njimi pa množica indijskih študentov medicine, ki jih primer zanima!(mimogrede: Kodela je v Indiji pogost priimek, kdor ima Facebook lahko preveri, pa tudi na Youtube se to vidi):

vhttp://www.youtube.com/watch v=4ECkWCRwsnw&amp

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. nevenka nevenka pravi:

  Kaj si bral 24 ur.com, ali pa kaj takega fruštkal? :-)

  22.04.2010 ob 19:05

 2. samokodela samokodela pravi:

  24ur.com ne berem, fruštkal pa sem samo banano, malo je bila gnila, mogoče je to, ali pa je bilo to, da je banana tudi šesterček, ker je rasla v šopu s še petimi bananami!!

  Pa moj priimek Kodela, je res pogost v Indiji, to ni bila šala, izgleda da imam neke korenine tam, sem indijski modrec, he he!!

  22.04.2010 ob 20:32

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.