27.04.2010

Na Ptuju iščejo novega mesijo

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Zadnje čase opažam, da kar precej ljudi, vse več išče svojo življensko pot v veri, religiji, pri raznih katoliških župnikih, vodjih drugih religij, nekateri pa iščejo kar novega mesijo!Skratka gluposti!Poleg tega pa se na Ptuju zadnje čase precej ljudi izgubi, najbrž ker imamo novo avtocesto in potem ljudje izstopijo iz nje in ne znajo naprej.
Nedavno pa sem to, da nekateri ljudje iščejo mesijo in da se na Ptuju izgubijo, občutil na lastni koži. Že večkrat se mi je ob večernih sprehodih zgodilo, da so se ob meni ustavili avtomobili in da so me vozniki vprašali za pot. Zato dobivam vse bolj in bolj občutek, ki se ga ne morem otresti, da Ptuj leži sredi judejske puščave in ko ljudje pritavajo v naš kraj, iščejo mesijo, ki bi jim pokazal pravo pot! Če se mi še nekajkrat zgodi, da ustavijo ravno mene, potem sem očitno jaz novi mesija in se bom moral zelo resno posvetiti versko religioznim tekstom, torej raznim atlasom in geografskim knjigam!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. Olivera pravi:

  Mogoče pa ponoči preveč hodiš naokrog.

  19.08.2010 ob 17:30

 2. samokodela samokodela pravi:

  Ja na sprehode grem najrajši zvečer, pa folk se pač izgublja, zdaj ko smo mesto z avtocesto, ki se konča prav pri Ptuju in pride folk do nas po stari cesti, da ne rabijo vinjete, potem pa ne najdejo na staro cesto, ki vodi naprej do Hrvaške!

  19.08.2010 ob 17:55

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.