16.05.2010

Vse telesne odprtine naenkrat(dodatne opombe ob 16:41)

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Če istočasno ješ, serješ, ščiješ, poslušaš in vdihuješ skozi nos, potem uporabljaš vse telesne odprtine nenkrat!

Dodatna opomba: Za ženske velja, da imajo blizu skupaj dve odprtini, tako da je tukaj še ena dodatna odprtina, kjer pride v poštev tampon ali pa kumara ali pa seks, medtem ko ženska še lula, kaka in vse ostalo, kar je omenjeno zgoraj, v usta pa lahko seveda tudi dobi marsikaj!

Pa še nekaj, ker je zgoraj omenjena kombinacija kakanje in hranjenje in vam lahko postane pri tem slabo, lahko hranjenje zamenja bruhanje, če pa se že ravno zbruhate, lahko potem uvedete še francosko poljubljanje, kar mora biti po bruhanju zelo okusno za partnerja.

Skratka, bodite polno zaposleni ljudje in uporabljajte vse odprtine nenkrat, ustno lahko seveda tudi za govor, tako da se lahko iz wc-ja tudi pogovarjate z babico ali teto, moški pa lahko svojo spodnjo in sprednjo odprtino uporabite tudi tako, da iz nje brizga kaj drugega kot urin, ampak po možnosti ne takrat ko govorite z babico ali teto!Seveda pa imajo toplo usmerjeni moški tudi možnost seksualne uporabe vsaj dveh odprtin, lahko pa v primeru majhnega partnerjevega organa uporabijo tudi uho!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. DjJuvan pravi:

  Ampak ti to ne bo uspelo. Vsaj scat in srat sočasno ne gre :D hehe

  16.05.2010 ob 14:14

 2. commonsense pravi:

  djuvan, ti pa moraš biti anatomski čudež.
  “na svetu ni junaka, , ki ne ščije, kadar kaka” je pisalo na nekem zidu. pa še res je. kar poskusi :mrgreen:

  16.05.2010 ob 14:35

 3. ditkaf ditkaf pravi:

  Sicer se mi zdi malo neumen zapis vse skupaj (skoda prostora na blogu), ampak vseeno: to, kar si napisal, velja samo za predstavnike moskega spola, mar ne? Dodaj opombo :D

  16.05.2010 ob 14:50

 4. samokodela samokodela pravi:

  djjuvan, tebi je že commonsense odgovoril, tako da čimveč commonsensa, ha, ha!!

  Ditkaf, kar se tiče zapisa, prej nisem imel ravno veliko časa, sem pa mislil zdaj dopolnit zapis, čeprav ne vem točno kako, pa vidim, da imam zdaj že tri komentarje, tako da res ne vem če bom kaj dopolnil, ampak mislim da bom!! Bom pa jutri kaj boljšega napisal!!

  Kar se pa tiče dopolnjevanja glede ženskega spola, pa bi lahko dodal, da ženska uporablja vse odprtine, če uporablja tampon ali pa khm, khm, kumaro!! Ampak mora bit kar zahtevno še kakat in lulat zraven, pa še jest!!

  16.05.2010 ob 16:32

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.