21.06.2010

Modra mozzarela

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Trgovci in potrošniki v Italiji so odkrili, da se ja na prodajnih policah pojavil sir mozzarela, ki ob stiku z zrakom pomodri. Nekaj te mozzarele je bilo izvožene tudi v Slovenijo. Strokovnjaki še raziskujejo, zakaj mozzarela pomodri in ali vsebuje kakšne strupene snovi.

Jaz pa kot strokovnjak za mlečne izdelke, že imam odgovor! Modra mozzarela je namreč preprosto modra! Nihče si namreč ne želi, da bi ga pojedli. Pojavila se je torej zelo pametna mozzarela, ki pomodri, da je ne bi pojedli, modro barvo pa je izbrala ravno zato, ker simbolizira njeno modrost. Mozzarele so postale pametne, ker so kravam v hrano dodajali spodbujevalec za večjo produkcijo mleka. Po najnovejših podatkih, ki sem jih dobil, nameravajo modre mozzarele zavzeti ves planet, predvsem pa nameravajo svetu vladati z metodami italijanske mafije, od katere so se seveda učile, ker izvirajo iz Italije. Krave in bizoni bodo povsod po svetu postale svete živali, saj jih bodo mozzarele potrebovale za ustvarjanje naraščaja! Mozzarele bodo tudi podjarmile vse ljudi in iz njih izdelovale človeški sir. Mozarelle bodo zaradi skromne telesne zgradbe in motorike, svet obvladovale telepatsko.

Kot napovedovalec prihodnosti pa tudi vem, da bodo ljudje vendarle dobili oblast nazaj, saj se bodo domislili, da lahko mozzarele izzovejo s tekmami kriketa in baseballa. Očitno bo ljudem uspelo prepričati mozzarele, da bodo v teh igrah sodelovale kot žoge in tako bodo ljudje kmalu raztolkli vse modre mozarelle in svetu bo spet zavladal mir, ki pa med drugim seveda prinaša tudi veliko preproščine in osladnosti, oziroma je lahko zelo cheesy!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.