30.06.2010

Horror-scope(horoskop po moje)

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Oven: Občutek boste imeli, da si upate nekoliko več kot povprečna ovčka, a še vedno boste le del množice. Morda boste kdaj zapustili zapor domače staje in odšli iskat avanture v gorska pobočja, a to je odvisno od nadrejenih, ki vas držijo v čredi povprečja! A tudi če boste ostali med svojimi v domači fari, se boste zagotovo zbližali s kakšno skodrano blondinko in si pred odhodom v vaški disko privoščili dobrega frizerja!

Bik: Nekaj kar je pred vami vas bo zelo motilo, čeprav boste ugotovili, da gre v resnici le za to, da vam bog maha z rdečo cunjo pred očmi in kljub njegovi moči, si lahko izborite pravico, da usodo napičite na rogove! Vaš prag potrpežljivosti je zelo nizek, zato previdno, ker želi sovražnik vaša jajca na krožnik, da bi zaužil testosteron, da dobi moč, ki vas lahko razdivja v neprevidnost in pogubo!

Dvojčka: Bodite pazljivi! Obstaja možnost, da nekje v bližini živi nekdo, ki vam je dovolj podoben, da se bo izdajal za vas!! Ko greste prijavit patente ali kakšno umetniško delo, si nadenite očala, če jih sicer ne nosite. Tako bodo ljudje vedeli, da gre res za vas, ko se bo izdajalec pojavil brez očal.Odpirajo se vam nova obzorja!
Kar nekaj lepih punc vas bo prepoznalo pod imenom, ki ni vaše in zdelo se vam bo, da so vas zamenjale za kakšnega zelo bližnjega sorodnika, ki ima dober avto, a o tem jih ne sprašujte, saj boste ravno takrat imeli višek časa in energije!

Rak: Že nekaj časa se vam zdi, da v življenju hodite nazaj! Le pogumno se ozrite v prihodnost in zakorakajte v nove, čistejše vode. Zdelo se vam bo, da vas nekateri ljudje pogosto omenjajo in vas obtožujejo stvari, s katerimi nimate nič. Pojdite svojo pot in se ne obremenjujte, ko ste po krivem obdolženi, da ste šli nekomu na jetra ali da ste kakšno lepo punco perverzno uščipnili v prsi! Pred vami so nevarni časi, ne igrajte se preveč z ognjem, ker vas lahko to drago stane in boste morali povsem spremeniti svojo barvo, da vas bodo ljudje spet sprejeli za svojo mizo!

Lev: Z besedami boste zmagoslavni, takorekoč neustavljivi! Vsi bodo onemeli, ko boste razkrili svoje kraljevske načrte! Kmalu boste z delom in borbo prišli do visokega statusa, ki vam bo omogočil kraljevsko pretegovanje in lenarjenje. Nakupovanje živil boste prepustili boljši polovici in si medtem privoščili še kakšno avanturo! Prav imate! Le kdo bi vam lahko očital širjenje vladarskih genov! Nekdo vam bo zelo zavidal vašo prezenco, kljub temu da nikoli ne uporabljate preparatov in vodnih trajn.

Devica: V ljubezni vas nič ne premakne z mrtve točke, čeprav ste v preteklih dneh kot že mnogokrat, razmišljali drugače! Vaše astrološko znamenje je v avgustu in septembru, zato kar pogumno odvržite krpice!
Vas čas je omejen na par deset let in medtem ko to berete, izgubljate čas za prijetno rekreacijo, ki vas prerodi odzunaj in odznotraj in lahko rodi plodove ob ugodni konstelaciji planetov! Kmalu se vam bo spet približal nekdo, ki bi vam rad zlezel skozi vašo nežno kožico do srca! Če ga boste odrinili, boste spet sami jedli večerjo in jo delili s svojo muco.

Tehtnica: Ljudje vam nalagajo velike obremenitve in ne gre vam očitati, da se želite znebiti določenih bremen. V vaše življenje bo kmalu stopila oseba, ki vam bo prinesla lahkotnost bivanja! Nekdo vas bo prosil naj pretehtate zanj neko pomembno odločitev! Bodite objektivni in ko tehtate pravico, si zavežite oči pretirane osebne vpletenosti. Čaka vas nekaj velikih poslovnih odločitev in spremembe v ljubezni. Uravnotežite vse skupaj in najdite pravo mero!

Škorpijon: Strupene misli do bivše ljubezni vam ne dajo miru. Radi bi se skrili pod zemljo in čakali da pride mimo in ji povedali kar ji gre, a se zavedate, da ne želite zastrupljati z minulimi stvarmi nekoga, ki je vaše vrste! Čaka vas nova zveza in naraščaj na katerega še posebej pazite, saj se bo pojavil nekdo, ki ne bo navdušen, da s svojimi odločnimi koraki in strupeno obrambo hodite preblizu njegove poti!

Strelec: Zadeli boste terno v vašem življenju in odprla se vam bo pot do novih lovišč! Višek energije raje uporabite pri strelskih športih, ko pa da streljate svoje tekočine v prazno z osebo, ki je nič več ne prizadene, niti zadane. Namerite nove Amorjeve puščice in zadenite naravnost v oči! Ste le streljaj daleč od lepših časov, a z lahkoto jih lahko zgrešite, zato raje vadite vsak dan ciljanje v neznano in potem iščite to kar ste zadeli in puščica bo vedno kazala v pravo smer-naprej! Če pa se kljub vsemu zgubite na poteh brez kažipotov, ustrelite kakšen vic, da vam bo lepše!

Kozorog:Sprehajali se boste po robu! Kamenje se bo krušilo. Našli boste nekaj lepih šopov trave, a ne pričakujte preveč, saj so okrog vas predvsem skale, a vas ne skrbi, ker ste avanturist! Nekdo vas bo obtožil, da mu nenehno kažete rogove, a ne skrbite, gre le za njegov strah pred vašo neustrašnostjo! Vaše življenje bo imelo vzpone in padce, a vedno znova se boste povzpeli na najvišje vrhove! Ko pa se vam bo zdelo, da se želite poglobiti v samega sebe, uživati do dna in se obsijati z zlatom, pa pojdite na Laško Zlatorog!

Vodnar: Že dalj časa bi radi ulovili kakšno dobro ribo zase, a če ji boste ponujali le čisto vodo v odnosih ne bo dovolj. Ponuditi boste morali še sladke besede, dobro vino in hipijevsko pesem Doba vodnarja iz musicla Hair! V poslovnem svetu boste zapluli v nevarne vode. Pazite da vas lastne brzice ne odnesejo v pogubo! In ko vam bo slabo od vse bede, ki je na svetu, si v oljašanje raje privoščite čašo vode, kot pa da pogledate pregloboko v kozarec!

Ribi: Obkroženi ste z veliko ljudmi, tako da vsak trenutek plavate v paru. Navadite se biti tudi sami in pričakujte, da se boste spustili v globje vode, saj vas čaka življenjska preizkušnja. V blatni vodi, v kateri se trenutno gibljete, je namreč veliko prebrisanih roparic, ki so vedno za vašim repom. Nekdo bo razprl svoje ljubezenske mreže in vas dvignil v svoj svet, zato pazite, da vas s svojimi igricami ne bo samo prikrajšal za srečno življenje, ko boste nenadoma ugotovili, da ste spet sami in poleg tega še v neprijetnem okolju, kjer vas duši!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.