12.07.2010

Papež je gay

Objavljeno v Družbena kritika, Frank Zappa, Humor avtor samokodela

Na dan je pricurljala novica, da je najnovejši papež Benedikt XVI oziroma Joseph Alois Ratzinger gay! Novica je še posebej presenetljiva glede na to da vemo, da Katoliška cerkev vedno strogo nastopa proti gayem in lezbijkam. Ob javni razglasitvi na trgu v Vatikanu, je papež med drugim tudi povedal, da bodo njegova svečana papeška oblačila odslej del gayevske folklore in da si bo vsekakor izbral karseda pisane in kričeče obleke, ko se bo kot najvišji cerkveni dostojanstvenik udeleževal največjih gay parad po svetu! Papež bo odslej podpiral homoseksualnost tudi zato, da bi čimbolj zmanjšal pojav pedofilije med duhovniki, predvsem pa ker je želel ‘’stopiti iz omare” in zato je pač moral razglasiti homoseksualnost kot nekaj normalnega. Skratka gayi in lezbijke, ki so morda po nekem zelo čudnem naključju dejansko tudi katoliki, odslej ne bodo imeli več problemov in jim ne bo več treba izganjati hudiča iz sebe, ker so homoseksualci!

Papež je v namen razglasitve svoje spolne usmerjenosti in kot promocijo cerkvene podpore homoseksualnosti tudi že posnel pesem ”He’s so gay” torej ”On je ornk gay”, kjer poje glavni vokal, ustvaril pa je tudi prekrasen videospot, kjer lahko vidimo njegova gayevska oblačila, razne spolne pripomočke kot je debela cerkvena sveča, v videospotu pa je prikazana tudi glasbena ekipa, ki je posnela instrumentalni del komada in back vokale, gre pa za skavte, ki sicer igrajo katoliški heavy metal! V videospotu se večkrat pojavi tudi z rdečo čepico, ki jo nosi zato, ker želi spominjati na moški spolni organ, čeprav je Ratzinger že toliko sključen, da asociira na bolj slabo erekcijo! Na koncu spota pa lahko vidimo duhovnike in nune na tiskovni konferenci, kjer precej živčno in napeto poslušajo Ratzingerjevo priznanje homoseksualnosti in sprejem homoseksualcev v Katoliško cerkev!

Skratka Ratzinger, kot avtor članka ti čestitam za pogum in reformo v Katoliški cerkvi, čeprav osebno nisem niti katolik, niti homoseksualec. Za tiste ki pa so homoseksualci in katoliki, pa zelo dvomim, da bi si kot objekt poželenja izbrali tebe, pa tudi če jim obljubiš, da bodo v nebesih lahko držali Boga za jajca!!

In tukaj še Ratzingerjev videospot in besedilo pesmi(v njem omenja različne spolne prakse gayev in na koncu tudi poziva proti nasilju nad gayi):

YouTube slika preogleda

ENSEMBLE: (singing)
He’s so gay
He’s so gay
He’s very very gay
He’s so gay
He’s so gay
And he likes to be that way
With his keys all on the right
He’s into rubber every night
He’s so gay
He’s so gay
He’s ALMOST EVERYONE TODAY

He’s okay
He’s okay
He’s got a role he wants to play
He’s okay
He’s okay
He’s just a cowboy for a day

Of course, his evening’s not complete
Without some meat in the seat;
Let’s skate away
Down Santa Monica today

Maybe he wants a little spanking
Maybe he’ll eat a little chain
Maybe his lover should be thanking him
For the way he makes it sprinkle
Into drops of GOLDEN RAIN

He’s so gay
He’s so gay
He rules the city in a way
You could say
You could say
It’s sorta different today
All the taffeta and chintz
And every Leather Boy’s a PRINCE
Hey hey hey!
Please don’t look the other way

You could be just like him
TOMORROW!
Maybe you’ll get a chance
To borrow
(Borrow)
His bouquet
And maybe later…MAYBE LATER
We’ll ALL BE
GAY-Y-Y-Y-Y-Y-Y-Y-Y!
DO YOU REALLY WANNA HURT ME?

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.