7.09.2010

John Bonham and a ham roll

Objavljeno v Glasba, Humor, Led Zeppelin avtor samokodela

Legendarni bobnar Led Zeppelinov, John Bonham, najboljši rock bobnar v zgodovini, je umrl 25. septembra 1980! Bliža se torej trideseta obletnica njegove smrti.

Numerologi iz samoplačniške univerze Count the cash(kjer dobiš ocene v skladu z imenom, ki ga pa lahko spremeniš) v Oxfordu, pa so ugotovili, da je njegov priimek povzročil tragičen konec njegovega življenja! Bonham je namreč umrl, ker je spil ogromno vodke, poleg tega pa se je najedel rolic šunke, potem pa je bruhal v spanju in se zadušil s svojim lastnim bruhkom!! Dejstva o šunki in vodki lahko preverite tukaj(poglavje Bonham’s death and break-up) :

http://en.wikipedia.org/wiki/Led_Zeppelin&amp

Rolicam šunke se po angleško reče ”ham rolls” in numerologi so našli povezavo! Namreč priimek Bon-ham, v kombinaciji z nekaj francoščine, pomeni ”dobra šunka”!! Bonham je imel torej zaradi svojega priimka zelo rad šunko in če k temu dodamo še alkoholizem, zlahka pridemo do smrti z zadušitvijo!!

Skratka razlogi za tragedijo so na dlani in ker gre za najboljšega (rock) bobnarja v zgodovini, je vse skupaj le še bolj žalostno!!

V spodnjem posnetku pa se lahko prepričate, kako izjemen bobnar je bil Bonham in njegova smrt je res zelo tragična in kot totalnemu fanu Zeppelinov mi je zelo hudo za to, a vendarle sem napisal nekoliko satiričen prispevek, pač malo šale mora biti, ko bo pa nastopila trideseta obletnica smrti, pa sledi kakšen resen prispevek:

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

3 komentarjev

 1. majlo pravi:

  Se strinjam, da je bil Bonham eden najboljših rock bobnarjev tistega časa, samo govoriti da je najboljši, je pa žalitev za ostale vrhunske bobnarje iste generacije in sploh za bobnarje današnje generacije. Pa jih ne bom našteval.

  8.09.2010 ob 08:47

 2. samokodela samokodela pravi:

  Ma ja mogoče sem kot fan malo pretiraval.

  Vsekakor pa je eden izmed najboljših. Moon, Baker, Peart so tudi ful dobri iz tistega obdobja, novejših pa niti ne poznam toliko.

  8.09.2010 ob 15:20

 3. samokodela samokodela pravi:

  Ampak vendarle večina rock bobnarjev, kritikov in ljudi v glasbeni industriji se bo strinjala, da je bil Bonham najboljši!!

  Poslušaj kakšen njegov solo!!

  Priporočam tistega iz albuma How the west was won!!

  17.09.2010 ob 23:43

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.