21.02.2011

Sprehajajoča se pasja hišna lučka

Objavljeno v Humor avtor samokodela

Če potrebujete v vašem domu lučko, ki bi vam koristila, kadar potrebujete svetlobo pri kakšnem opravilu v temačnem kotu hiše ali v kleti in bi vam tam s svetlobo sicer pomagal le najboljši prijatelj, vam zdaj korejski znanstveniki ponujajo novo rešitev. Do zdaj smo bili od njih vajeni le tega, da pse jedo, zdaj pa vam ponujajo psa lučko oziroma pasjo lučko!

Gre za različne psičke manjših pasem, ki vas bodo seveda imeli radi in vam zvesto sledili po hiši, vendar to niso navadni psi. Korejski strokovnjaki so združili psička, pripravico za preprečevanje praskanja in žarnico ter baterijo. Ideja se je nekemu korejskemu znanstveniku porodila, ko je v parku opazoval psa z nataknjenim ‘protipraskalnim ščitom’.

Ščit se mu je zazdel kot luster in ko ga je namestil svojemu psu, ter mu na nos pritrdil žarnico, mu je na hrbet samo še namestil manjšo baterijo in njegov hišni ljubljenček, mu je povsod svetil s svetlobo pasje ljubezni. Skupaj sta brala knjige, popravljala odtok in šraufala avtomobilski motor.

Znanstvenik je zdaj svojo idejo že spravil v promet in pasja lučka se lepo prodaja po vsem svetu! V promet pa jo je spravil tudi dobesedno, saj se je takšen pesek izkazal tudi kot odlična varnostna razsvetljava za lastnika, ki se sprehaja ob neosvetljeni cesti!

Tako pa zgledajo takšni psički, znanstveniki pa tudi zagotavljajo, de ja vse skupaj povsem humano, saj je naprava nameščena udobno, zato se psičku še posveti ne, da sploh ima na sebi to sodobno tehniko:

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.