2.06.2011

Prdenje z Denisom v naši politiki

Objavljeno v Družbena kritika, Humor avtor samokodela

Naši politiki so si omislili novo igro, ki bo popestrila njihove dneve polne dolgočasja, dneve popolnoma brez izzivov in problemov!!

Gre namreč za prdenje z Denisom (Pokoro)! Denis je primerek, ki s svojim zaudarjanjem in brezbrižno logiko, dokončno prinaša iskrenost v politiko, saj bo končno povsem očitno prikazal, kakšna je v resnici politika brez mask!Končno se bo videlo, da politiki vse skupaj peljejo v ku…!

Vsak politik pa ima svoj Denis in igra gre takole, da vsak politik s prsti napumpa pod kožo svojega Denisa zrak in ga počasi iztisne, da se sliši glasno prdenje iz podkožja Denisovega telesa, prsti pa se ob tem ustrezno napojijo z opojnim smradom, ki ga je tja skrila glavna državna sekretarka Angela Smegme Fuck(vsakih pet minut)!

Ta aktivnost, ki bo iskreno prikazala politično situacijo v Sloveniji, hkrati pa končno dala poslancem resno delo, bo prenašana iz parlamenta 24 ur na dan, Slovenci pa bodo med tem razmišljali, kako prinesti v Slovenijo čistočo, ljubezen in cmokanje, namesto prdenja!

Kdo nas lahko reši??!Ljudje ki bodo vse skupaj poslali v penis in poskrbeli za to, da bo država temeljila na vrhunsko delujoči skrbi za vse državljane, pravičnosti, skrbi za sočloveka, socialni državi, gospodarskem razcvetu in redni mentalni in ostali higieni!!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.