23.06.2011

En tip me je cel dan žalil na youtube

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

En tip me je cel dan debilno in žaljivo trolal na youtubu in mislil da je duhovit in originalen, jaz pa sem mu nastavil ogledalo z po mojem skromnem mnenju mnogo bolj originalnimi in zbadljivimi pripombami!Skoraj vsak video ima te komentarje, tako da še kakšnega odprite! Pa morda boste rekli da sem se spustil na njegov nivo, ampak mislim da sem mu predvsem nastavil ogledalo!

To sem dal na blog, v upanju da vas bodo moji komentarji zabavali! Pa saj zdi sem mi da bi znal bit tip iz Ptuja ali vsaj Slovenije, glede na to da je kometiral tudi en skeč, ki je v slovenščini!

http://www.youtube.com/all_comments?v=ZVDwmMp4kRI

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. lepi pravi:

  ma ti si idiot… če ti zdravnik predpiše zravila to naredi zato, da jih boš vzel vsaki dan in verjemi, da se ti bo zdravstveno stanje popravilo v določenem času. Ma model ti si res zdravljenje na psihiatriji. Če ti tvoji kolegi ne povejo tega pol so tudi oni za zdravit se… Sorry ampak res je mogoče boljše začet kaj drugega v življenju delat kot glasbo, ker tle izpadeš pravi debil.

  27.06.2011 ob 13:02

 2. samokodela samokodela pravi:

  Ja in na Rock Otočec sem ziher prišel zato, ker sem debil!

  Pa moje zdravstveno stanje nima nobene veze z mojim glasbenim talentom!

  Moj talent je resničen!

  Misliš da sem res tako neumen, da me lahko kar napizdiš da nisem talentiran in da mi lahko prodajaš idejo, da je moja glasba kar nekaj, ker sem pač imel težave! Eni bi pač radi izkoristli moje težave in me napizdli da moj talent ni realen!

  Meni pa je kristalno jasno da sem nadpovprečno talentiran in veliko iskrenih ljudi je to potrdilo!

  Kar se pa tistih tiče, ki niso posebej talentirani, pa se kljub temu ukvarjajo s kakšno kreativno dejavnostjo pa je tako, da je v umetnosti dovoljeno vse in tukaj v bistvu sploh ni realnosti in nerealnosti, lahko so samo različni nivoji uspeha!

  Ampak jaz sem realno nadpovprečno talentiran in nadpovprečno inteligenten in ti zdaj dejansko misliš da me boš dobil na finto, da je moj talent blodnja!! Ha, ha, ha, ha, ha, ha!!

  27.06.2011 ob 23:58

 3. Commander Shepard pravi:

  Ce mislis, da imas talent, potem si bolnik, plain and simple. To, da si bil na Otoccu, pa vec kot o tvojem “talentu” pove o stanju samega festivala.

  27.07.2011 ob 02:10

 4. samokodela samokodela pravi:

  Glavno da si tako dobro utemeljil zakaj nimam talenta!

  Festival na katerem bi nastopali tudi Dan D, če ne bi bilo bolezni (ti pa so bolniki ja plain and simple)v bandu in na katerem je večkrat nastopal tudi Kreslin in še marsikateri odličen domači in tuji glasbenik, je dovolj dober festival, da to nekaj pove!

  Prijavljenih je bilo čez sto bandov, na festival pa nas je prišlo malo! Sicer pa se nič kaj na to ne zanašam. Več bo povedal čas!

  27.07.2011 ob 07:46

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.