26.06.2011

Včerajšnji jam session

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

Včeraj smo imeli jam session v CID-u na Ptuju! V osnovi je bilo planirano, da najprej igrajo mladi bendi (in stari jaz), potem pa jam, a na koncu sem bil jaz edini udeleženec, ki je zaigral nekaj iz svojega repertoarja, ostalo pa je bil jam, ker so bendi iz različnih razlogov odpovedali!

Ker sem že vnapej vedel, da bo v le jam, sem dogodek oglaševal le ne myspaceu, na blogu in facebooku pa ne, tako da če bi kdo želel priti pa ni vedel, potem pardon!

Pred osmo uro smo igrali Od Višine se zvrti in Tih deževen dan, kjer sem pel in si nabiral izkušnje kar se tiče igranja kitare z bandom, odšpilali pa smo tudi Since ‘ive been loving you od Zeppelinov, vendar le bas, bobne in vokal in ta komad smo kasneje še enkrat, vendar še s trobento, odigrali pa smo tudi Going to California, ki je bila dobra, le v refrenu sem se malo matral, ker sem imel prenizko mikrofon, imam pa navado pri visokih tonih dvigniti glavo in ker tokrat nisem mogel, sem se malo zmedel!

Z vsemi ostalimi izvedbami sem zadovoljen, čeprav seveda če bi šlo za moj koncert, bi me precej motilo tisto pri Going to California, zdaj pa ni frke, pa itak je blo še vedno ok, pa ko imam koncert pač pazim na take podrobnosti kot je višina mikrofona, čeprav tehnični problemi lahko vedno nastopijo in je treba uspešno špilat dalje, tako da to je ena dobra izkušnja! Tudi dečki ki so jamali, so naredili dobro vzdušje in so dobro nažigali, sploh za svoja leta!

Hvala Alešu Zorecu za povabilo in upam da se vidimo na ‘tapravih nastopih’ na Otočcu, na festivalu Odprto mesto na Ptuju, v KPŠ-ju jeseni, v pouličnem delu Arsaninega festivala in še so zadeve v dogovoru!

LP in hvala!!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.