28.07.2011

Obisk pri zelo prijaznem doktorju fiziatrije

Objavljeno v Družbena kritika, Moje življenje avtor samokodela

V desni rami imam blago kalcinacijo, ki mi povzroča blažje, do srednje hude bolečine, zaradi česar bom pol meseca hodil na fizioterapijo in razbijanje z ultrazvokom!

Na pregledu sem bil pri G. dr.med. specialistu fiziatru Stanku Tomincu in bi želel še posebej pohvaliti njegovo delo, saj je izjemno prijazen in ves čas nasmejan, poleg tega pa mi je zelo prijazno razložil podrobnosti rentgenske slike, kot seveda to stori pri vsakem pacientu! Zelo bi tudi pohvalil njegovo medicinsko sestro Ga. Ireno Gajšt, ki je prav tako zelo prijazna in ažurna, pa tudi pošaliti se zna, prav tako kot tudi gospod doktor.

Zahvaljujem se jima za učinkovit in zelo prijazen pregled!

Prispevek se sicer nekoliko nanaša na moje privatno življenje, kar nikogar ne briga, a naj se pošalim, da za kakšen sifilis, gonorejo ali hemeroide že ne boste izvedeli!

S tem prispevkom sem se želel pravzaprav zahvaliti doktorjem nasploh, saj so mi v vsem mojem življenju dali veliko dobrega, kot veliki večini ljudem, morda obstaja le ena doktorica ki pa ni iz Ptuja, niti iz Slovenije(čeprav to absolutno nima nobene zveze s kvaliteto, saj poznam veliko tujih, ali če hočete južnih doktorjev, ki so naravnost odlični), ki pa ni bila najbolj učinkovita, a vendarle zelo prijazna!

Hvala vsem!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.