19.09.2011

Homoseksualnost in transvestizem

Objavljeno v Družbena kritika avtor samokodela

Danes bom obravnaval temo homoseksualnosti in transvestizma! Že dalj časa sem razmišljal da moram nekaj napisati o teh temah, a sem se teh tem do neke mere namerno izogibal, sem namreč heteroseksualec, a ker sem že zelo dolgo samski in ker se o meni širijo razne govorice(do katerih mi je mar le zato, ker pač želim da se o meni ve resnica, torej da sem heteroseksualec), nisem še nikoli zares pisal o teh temah! Razmišljal sem namreč, da bo morda pisanje o takšnih temah izzvalo dodatne govorice, zato sem tudi napisal ta uvod, da to preprečim!

O teh temah sem skratka razmišljal zgolj zato, ker razmišljam o vsem, naj pa tudi povem, da sem zadnje čase kar nekaj punc povabil na zmenek, a zaenkrat še nobena noče iti, malo še preizkušajo moje reakcije na zavrnitev najbrž, a to mi ne dela problemov, ker nikoli nisem težil ženskam iz egoizma in zdaj ko sem se neke stvari naučil, ne težim več!

Najprej torej o homoseksualnosti! Homoseksualnost je nekaj povsem normalnega! Vzroki za to niso psihološki, v smislu vzgoje, raznih freudovskih neumnosti, osebne šibkosti in podobno! Vzroki so genetski, vse skupaj pa je odvisno tudi od razmerja hormonov v maternici! Skratka gre za ljudi, ki seksajo z osebami istega spola in se zaljubijo v osebe istega spola, ter so sposobni imeti razmerja prav tako kot heteroseksualci, nekateri pa so seveda tudi promiskuitetni, kot so pač to tudi heteroseksualci!

Skratka gre pa popolnoma normalen pojav in to tudi v seksualnem smislu, dva človeka se pač privlačita in se pač zadovoljita kot se lahko, ker pač določene opcije niso možne, če gre za dva moška ali dve ženski, obstajo pa seveda pripomočki! ;)

Skratka kakršnokoli nakladanje o nemoralnosti in nenormalnosti je bedarija, še največja bedarija pa je, da nekateri mislijo, da če bo homoseksualnost postala povsem sprejeta( in to tudi v vseh zakonski pogledih, se pravi tudi to da bi bil sprejet družinski zakonik v povsem neokrnjeni verziji), da bo potem veliko več ljudi homoseksualcev ali morda celo vsi! Ha, ha, ha! Kaj pa vendar mislijo s tem?? Da bodo seksali le moški z moškimi in ženske z ženskami in da potem ne bo več razmnoževanja in bo človeška vrsta propadla!?? Glede na to kako je trenutno na Zemlji, to morda niti ne bi bilo tako slabo! ;) Ali pa morda mislijo da homoseksualnost pomeni totalen razvrat!? Naj ti razni župniki in naCukani politiki raje pometejo pred svojim pragom, mnogi gayi in lezbijke so sposobni ljubiti kot župniki in razni posušeni katoliški poslanci ne bodo nikdar zmožni, zmožni pa bodo zlorabljati otroke, to pa ja! Večina homoseksualcev pa je sposobna povsem dobro skrbeti za otroke, ker homoseksualnost nima nobene zveze z neodgovornim starševstvom!

Zdaj pa še o transvestizmu! Tudi to seveda podpiram, če se nekdo želi oblačiti v ženska oblačila, se pač naj!

A problem je, ker je edini pameten razlog za takšno početje to, da si nekdo reče: ‘meni pa že ne bo nihče govoril kaj si lahko oblečem, zame ni ženskih in moških oblačil, ampak zgolj oblačila!’ To je res edini pameten razlog, a vendarle zakaj ne bi človek pač nosil takšnih oblačil kot jih je navajen že iz otroštva, ker na koncu izpade, da tudi če neki moški nosi ženska oblačila zgolj zato, ker hoče biti svoboden v oblačenju, se lahko po mojem največkrat izkaže, da hoče zgolj zbujati pozornost, pa še marsikateri bedak se bo našel, ki ga bo zato skušal poniževati in se mu posmehovati, tako da se je tudi te pametne opcije bolje izogniti!

Kar se pa tiče razloga, da se na primer nek moški obleče v žensko, ker se mu zdi, da je ženska ujeta v moškem telesu, pa se mi zdi to totalna neumnost! Če ima nekdo moško telo je moški, pa tudi če ima morda osebnostne lastnosti, ki bi jih tradicionalno bolj pripisovali ženskam in res je, da so neke lastnosti že po naravi malo bolj značilne za ženske, vendarle pa mnogo naredi tudi vzgoja in v osnovi je torej edina razlika med moškim in žensko to, da ima moški moško telo in da uporablja drugačno slovnico kot ženska, se pravi da reče na primer ‘jaz sem bil’, namesto ‘jaz sem bila’!

Se pravi neumno je, da nekdo misli da je ženska ujeta v moškem telesu, ko pa ravno to moško telo dokazuje da je moški, edino kar ga pa še ločuje od žensk pa je drugačna slovnica, zato ni nobenega razloga da bi mislil da je ženska, pa četudi ima morda za razliko od večine moških več takšnih značilnosti, ki bi jih marsikdo pripisal predvsem ženskam!

Okej to je torej to, skrajni čas je že bil da napišem tudi nekaj o teh temah, a če bo zdaj kakšen cepec mislil, da imam jaz kaj s temi temami, v smislu da sem kaj od tega(glede transvetizma je itak očitno da nisem he, he, vsaj upam da je tako kljub dolgim lasem, ha, ha, ha, ha), mi je to pravzaprav vseeno, a seveda nisem nič od tega, pa čeprav sem čustven, zgovoren in občutljiv in čeprav moj glavni vzornik Robert Plant feminilno gestikulira na odru ha, ha, ha in slej ko prej bom tudi dokazal kako je z mano, ker bo ena šla na pijačo in potem bo pokalo tak da ne bo vedla kje je doma in kak se piše, skratka veliko bo na mojem naslovu, svojega priimka pa še vendarle ne bo zamenjala z mojim, saj o poroki zaenkrat res še ne razmišljam!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

3 komentarjev

 1. Samo Kodela-Rockerska zeppelinifikacija in zappovska kritika » Družinski zakonik ni bil sprejet-katastrofa pravi:

  [...] http://samokodela.blog.siol.net/2011/09/19/homoseksualnost-in-transvestizem/ var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: "Deli", Save: "Shrani", Subscribe: "Naroči se", Email: "E-mail", Bookmark: "Zaznamek", ShowAll: "Prikaži vse", ShowLess: "Prikaži manj", FindServices: "Najdi storitev", FindAnyServiceToAddTo: "Dodaj v vse storitve", PoweredBy: " ", ShareViaEmail: "Deli z drugimi preko e-pošte", SubscribeViaEmail: "Naročanje preko e-pošte", BookmarkInYourBrowser: "V brskalniku dodaj med priljubljene", BookmarkInstructions: "Pritisni Ctrl+D ali ⌘+D za dodatek te strani med priljebljene", AddToYourFavorites: "Dodaj med priljubljene", SendFromWebOrProgram: "Pošlji iz kateregakoli email naslova ali programa za pošiljanje elektronske pošte", EmailProgram: "E-mail program" }; a2a_config.linkname="Družinski zakonik ni bil sprejet-katastrofa"; a2a_config.linkurl="http://samokodela.blog.siol.net/2012/03/26/druzinski-zakonik-ni-bil-sprejet-katastrofa/"; a2a_config.no_3p="false";   Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0 [...]

  26.03.2012 ob 09:05

 2. Pero pravi:

  Ka lulčeka tišiš drugim v rito? V rito jim tiščiš?

  Luleke ližeš kot kornete? Lulčeke ližeš?

  6.04.2012 ob 17:56

 3. samokodela samokodela pravi:

  Lulčeka?! V rito!? Kot kornete!? Ne razumem teh besed! To je najbrž kakšen gayevski žargon!

  7.04.2012 ob 08:58

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.