29.10.2011

Koncert je bil the best

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

Včerajšnji koncert v CID-u je bil super! Eden mojih najboljših koncertov, čeprav nam je malo nagajala tehnika, namreč ozvočenje! Nerad samega sebe hvalim, ampak res smo se imeli the best!

Bilo je okrog 30 ljudi in imeli smo se res super, ljudje so zelo uživali in tudi zelo pohvalili, z nastopom sem še posebej zadovoljen, čeprav bi brez nagajanja tehnike lahko bilo še malo boljše, veseli pa me tudi, da so super palile humorne točke med skladbami, tako da je moj humor lepo deloval v živo in sem ga očitno znal tudi prepričljivo predstaviti, tako da je zaživel tudi izven bloga!

Tam sta bili tudi obe ptujski televiziji, že konec novembra ali v začetku decembra pa bo nov krajši nastop, skupaj z drugimi ptujskimi skupinami v organizaciji KUD-a Kameleon, ob tej priložnosti pa bo izšel tudi CD s pesmimi nastopajočih bandov! Dogovorjen pa je seveda še Muzikafe za drugo leto in upam še kakšen drug koncert na Ptuju in prijava na vse festivale ki me interesirajo izven Ptuja!

Hvala včerajšnji publiki, da nas je tako lepo sprejela in seveda hvala Bernardu Pintarju, Vidu Erčeviču in Alešu Zorecu, ki so igrali z mano, lepo pa je bilo tudi ko sta se proti koncu pridružila muzičarja Gregor Žuraj in Damir Ovčar!

Hvala vsem!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. Butec pravi:

  Tudi jaz želim , da bi se še velikokrat tako veselil , kot si se včeraj !

  29.10.2011 ob 11:09

 2. samokodela samokodela pravi:

  Hvala!

  Ampak edino to je problem, da si si izbral takšno ime, da ne vem če sem se butasto veselil, al sofisticirano!

  ;)

  29.10.2011 ob 12:29

 3. Marko pravi:

  Ma kašni trikiči :>

  29.10.2011 ob 14:59

 4. samokodela samokodela pravi:

  Marko ni blo kiča, kaj šele trije!

  29.10.2011 ob 16:37

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.