29.12.2011

Vakuumski sesalec za Busha in Clintona

Objavljeno v Družbena kritika, Humor avtor samokodela

Slovenski raziskovalec Jože Umko je na univerzi Hard-ward razvil poseben vakuumski sesalec, ki se ga dobi v dveh opcijah!S prvim je možno neumnim ljudem iz glave odstraniti neumne dele možganov, kar v tem delu lobanje ustvari vakuum! Ker je izumitelj Slovenec, je napravo poimenoval kar Vaku-umski sesalec, pa čeprav so se proizvajalci bali, da ime ne bo preveč posrečeno, saj Američani ne vedo kaj je um, kar dejansko seveda velikokrat drži! ;)

Ker so proizvajalci vztrajali, da mora vsaj druga opcija imeti Američanom razumljivo ime, je drugo verzijo Jože poimenoval Va-cum cleaner, uporablja pa se za doseganje orgazma s pomočjo cevi, ki jo nataknemo na moški, ali v ženski spolni organ! Užitki so baje nepopisni in s spolnostjo obsedena ameriška družba bo najbrž obsedeno kupovala to napravo, sploh debeli prebivalci, ki si ne morejo najti partnerja, zato proizvajalci že razmišljajo, da bi vgradili dodatno opcijo, ki bi istočasno še odstranjevala maščobo! Ker pa je naprava tudi cleaner, vas po opravljeni potrebi tudi očisti! Lahko vam pa pomaga opraviti tudi veliko potrebo, če ste zamašeni od hamburgerjev ali vas na tem mestu zadovolji tudi kako drugače!

Prvo verzijo so proizvajalci preizkusili kar na bivšem ameriškem predsedniku Bushu in to med govorom v neki teksaški mesariji, napravo pa je držal kar eden od Bushevih sodelavcev, ugotovili pa so, da je naprava posrkala prav vse možgane, ker je Bush toliko neumen, vendar jih ni bilo dovolj niti za eno samo omleto z jajci, ki pa jih vendarle niso nameravali dobiti pri Bushu, čaprav mu jajc v govorih nikoli ni manjkalo!

Bush in Vaku-um cleaner:

Drugo verzijo pa je prvi preizkusil predsednik Clinton, ki zdaj ni več v funkciji predsednika in je tudi toliko star, da si ne more več najti mlade ljubice, Hillary pa ga tudi vse manj mara, zato Billy vsekakor potrebuje takšno napravo, slikco pa je vendarle naredil še v ovalni pisarni Bele hiše, ker so se tam dogajale njegove največje dogodivščine, dekleta pa bo fotografija najbrž razočarala, kajti Billy je sesalec prijel v roke kar z oblečenimi boksarcami, ker gre vendarle za uradno fotografijo, ki po oceni Billove mame ne sme biti pretirano obscena, saj si jo bo obesila na steno, poleg Billy-evih slikc skavtskih dogodivščin!

Clinton in Va-cum cleaner:

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.