19.02.2012

Spomin na šolske dni

Objavljeno v Moje življenje avtor samokodela

Spominjam se da nisem bil nikoli zares v šoli! V osnovni sem bil odličnjak, eden najboljših učencev generacije!

A nikoli nisem bil zares tam, moje misli so vedno tavale, nalivno pero je pisalo samo od sebe, ko sem delal domače naloge je bil to skoraj avtomatizem, učil se nisem skoraj nič, teste na primer pri matematiki, sem vedno pisal pet, a ko sem test reševal sploh nisem vedel kaj počnem in nisem bil zares tam!

V srednji šoli je bilo popolnoma isto, oziroma še slabše, saj sem se tukaj že poglobljeno predajal glasbi in še dobro da takrat ni bilo raznih ipodov, ker potem bi pa res bil popolnoma odsoten, ampak kljub temu me ni bilo tam, najbolj pa se je to poznalo pri matematiki, kjer sem le s težavo vozil! V tem času sem tudi začel pisati poezijo, ki sem jo pisal tudi med poukom!

Takšen način dela v gimnaziji ki je precej bolj zahtevna kot osnovna šola, pa skratka ni več prinesel dobrih rezultatov in vesel sem da sem se našel v glasbi, s katero se z veseljem ukvarjam veliko ur na dan in kjer sem prisoten brez da bi moral spoh misliti na to in vesel sem da sem prisoten vse bolj in bolj, kar se tiče samega ustvarjanja, pa tudi vaje!

Skratka absent minded school boy sem bil hehe, dnevi odsotnosti ;) pa so zdaj mimo!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. Mirjana pravi:

  S čim pa se sedaj preživljaš?

  19.02.2012 ob 20:23

 2. samokodela samokodela pravi:

  S hrano in pijačo! Ne sprašuj stvari ki jih veš! ;)

  19.02.2012 ob 20:43

 3. Mirjana pravi:

  V bistvu zelo neuspel poskus sarkastičnega odgovoram in ne, ne vem, te ne poznam toliko … Zanima me pač, kako ti uspe shajat finančno kot glasbenik? Najemnine so drage in vse ostalo tudi, zato mi zanimivo, da si še ljudje prinas “upajo” služit kruhz glasbo.

  20.02.2012 ob 15:37

 4. samokodela samokodela pravi:

  ja težko je!

  Shajam nekak! saj živim še pri fotru tak da gre nekak!

  20.02.2012 ob 21:57

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.