24.02.2012

Jam session z Galom Gjurinom

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

Včeraj sem sodeloval na jam session-u z Galom Gjurinom! Žur oziroma uradno ples je bil v ljubljanskem Opera baru in nabralo se je kar precej ljudi in tudi plesna skupina, Gau pa je s kolegi odigral nekaj zelo energičnih jazz komadov in nekaj balad, a žal kljub mojemu prigovarjanju nobene avtorske pesmi!

Proti koncu jama sem šel na oder tudi jaz in odpel Nekega jutra ko se zdani, Whole lotta love in Stairway to heaven! Publika je bila navdušena! Pri Stairway to heaven je bilo na koncu tako glasno, da je Gau rekel: ‘A si nor, veš kako je to naglas!’, pa sem reko: ‘A še vprašaš če sem, saj me vendar poznaš!’ in smo se smejali, Gau pa je malo zmanjšal jakost zvočnika, ki je bil pred tem namenjen violini! Fant ki je na violino igral predvsem country, je igral vrhunsko!

Super so igrali Galovi kolegi in ostali ki so prišli na jam, spoznal sem tudi nekaj novih kolegov in kolegic, pri Galu pa naj še posebej pohvalim kako energično igra jazz, sploh ko je bil na klaviaturah, pa tudi trobento je razturil, pa tudi odlično je soliral na akustični kitari, nisem vedel da je tako dober na kitari, sem mislil da bolj brenka kot kaj drugega! Na koncu pa je nek fant z lepo interpretacijo odpel komad Fever, potem pa je Gau oponašal Elvisa! Kul je blo!

Super je blo! Hvala Gau in ostali za nepozaben večer!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.