31.03.2012

Poslovilni večer Antoine-a Barrau-a

Objavljeno v Glasba, Humor, Moje življenje avtor samokodela

Antoine Barrau ki je eno leto preko izmenjave živel in ustvarjal na Ptuju, je imel včeraj poslovilno zabavo, saj odhaja nazaj v Francijo!

Z mladimi ptujčani je v tem času posnel cd, posnel pa je tudi nekaj mojih demo posnetkov in jih tudi odlično sproduciral!

Včeraj je priredil prijeten večer, z odlično francosko hrano, zaigral pa nam je tudi nekaj svoje kul reagge glasbe, potem pa je sledil jam session kjer sem s približno sedmimi pesmimi sodeloval tudi jaz in ob tej pozni uri sem kar precej navdušil vse bolj maloštevilno občinstvo, pripravil pa sem jim najbrž tudi kar presenetljivo presenečenje, da sem visoke note izvajal tudi tiho in to na trenutke celo zelo tiho!

Res je bil prijeten večer, pa še Antoine-jovo punco Inti Šraj sem videl po dolgem času! Lušna punca, ki je precej let nazaj igrala v videospotu Big foot mame Led iz severa!

Hvala Antoine! Lepo se imej doma!

Z Antoine-om pa sva posnela tudi šaljiv skeč o francosko angleški smešni hoji! Najprej govoriva midva z Antione-om in ker sva oba znana ptujčana sva se oba poimenovala kar poof celebre, potem pa se je še en kolega oblekel v Angleža in Francoza istočasno in tukaj je rezultat:

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.