18.04.2012

Osama M. Laden ustanavlja svoj Arsch Ana Delni festival

Objavljeno v Družbena kritika, Glasba, Humor avtor samokodela

Znani ptujski glasbeni terorist ki se rad dere Led Zeppeline Osama M. Laden ustanavlja svoj glasbeni festival Arsch Ana Delni festival!

Festival je torej le deloma festival, deloma pa zgolj možnost nastopanja, služil pa bo temu, da bodo na njem lahko nastopili mladi glasbeniki, ki na velikem ptujskem glasbenem festivalu nimajo mesta, pa čeprav je glasba ena in se ne deli na klasično in ostalo in je tudi v popularni glasbi veliko virtuoznosti!

Predvsem pa je tudi jasno, da si bo marsikdo napolnil žepe, kljub temu da bo vabil drage in vrhunske, tuje poustvarjalce, ter si pisal reference, namesto da bi dal možnost mladim, neuveljavljenim klasičnim in ostalim glasbenikom, da predstavijo predvsem svojo avtorsko glasbo!

Festival Osame bo morda vzel pod okrilje tudi glasbenike, ki so vendarle mladi in ne igrajo klasične glasbe in bodo vendarle nastopili v pouličnem delu velikega ptujskega festivala, kamor seveda prečastiti klasiki ne spadajo, oni spadajo na ptujski grad, pa čeprav gre mnogokrat za nadudlance, ki so jih starši že od tretjega leta forsirali v nedogled!

Skratka veliki festival bo nekaj mladih ptujskih bandov vendarle gostil, a lahko bodo nastopili še na Arsch Ani če bodo želeli, na Arsch Ani pa bo seveda tudi nekaj bendov ki na veliki festival sploh niso prišli, niti v poulični del, med njimi pa bo seveda tudi Osamov band! Udeleženci festivala pa bodo lahko na koncu na Arsch Ani posneli tudi promocijski pornografski videospot!

Osame pa sploh ne moti da na veliki festival ni bil sprejet, se zgodi, pa saj se itak odpira vse več drugih možnosti, ampak ga moti to, da ga je organizator velikega festivala kakšen mesec in pol imel za bedaka in mu je vsakič ko sta se srečala in pogovarjala ves nasmejan in prijazen natvezil, da se s pouličnim delom festival še ne ukvarja in da naj spet pokliče čez 14 dni in potem mu je rekel naj spet pokliče čez 14 dni, na koncu pa mu preprosto sploh ni več dvignil telefona!

Kvaliteto Osamove glasbe naj vsak presoja sam in upošteva tudi kakšno referenco ki jo že ima, Osama pa še enkrat poudarja da ga ne moti to, da ga niso vzeli, ampak sam način obravnave, poleg tega pa opozarja, da lahko zaradi moči svojega glasu itak naredi teroristični koncert kjerkoli in kadarkoli!

DODATEK(23.4.2012): Poleg vsega pa je vodja festivala Osami že lansko leto obljubil sodelovanje na festivalu, ko mu je hkrati rekel, da pa lani še ne more sodelovati!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.