19.04.2012

Namen tega bloga in učenja Mozartovega Rondoja

Objavljeno v Humor, Moje življenje avtor samokodela

Danes sva se z mojim učiteljem klavirja Dejanom Berdenom odločila, da bom na internetu čez štirinast dni predstavil Mozartov Rondo all Turca v nekoliko nižjem tempu(in šele čez čas posnel hitrejšo verzijo), kar vzame precej teže iz mojega pukla, pa čeprav je bil tisti trailer od zadnjič že v polnem tempu, ampak nekateri deli so še težji in čeprav vadim dve uri na dan, zna bit to problem! Ugotovila pa sva tudi da je skrajni čas, da spet začneva delati kakšne druge skladbe in da bi lahko malo več vadil lestvice!

In kaj je v resnici namen pisanja tega bloga in učenja Rondoja, poleg tega da uživam v pisanju bloga in da imam to skladbo zelo rad in da so vsi nadaljni koncerti(z glasom,kitaro in svojimi skladbami) ali še v dogovoru ali pa vsaj ne zelo blizu!?

Namen je, da se Jure Godler naveliča svojega mita! Mita ki ga je zgradil skozi medije, blog in oboževanje Mozarta!

Skratka težil bom tako dolgo, da mi bo Jure poslal pritožbeno pismo, naj že enkrat neham s traparijami na blogu od katerih se nekatere nanašajo na Monty python, Mozarta in humor ki se včasih vsaj trudi biti podoben njegovemu!

Seveda pa Jureta boli kurac za njegov mit, je pa gotovo zadovoljen da mu je uspelo vsa njegova zanimanja zložiti v paket, ki je bil zanimiv širši publiki in sem zelo vesel zanj!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.