28.04.2012

Kennedy ustreljen iz rakete Apollo!

Objavljeno v Humor, Led Zeppelin avtor samokodela

Glede na to da sem včeraj imel teorijo, da je bil videospot Rolling stones-ov povezan s karanjem Zeppelinov, se mi je zdelo primerno da danes predstavim še boljšo teorijo!

Moja teorija je, da ker je bil program Apollo zagnan od predsednika Kennedy-a in ker je bila raketa Apollo le šest let in nekaj tisoč milj vstran od Dalasa, da je Bill Kennedy ustreljen iz rakete Apollo, ki je leta 1969 ponesla prve astronavte na Luno, saj je bil na tej raketi definitivno Bruce Lee Harvey Oswald, ki ima kot poročajo afganistanske korenine iz New York-škega bombandiranja dvojčkov leta 2001 in seveda obstaja tudi povezava z Zeppelin-i, saj je John Paul Jones napisal aranžma za violine za album R.E.M. Automatic for the people, na katerem je seveda tudi pesem Man on the moon(Človek na mesecu(novembru, ko je bil Kennedy ustreljen)).

Pa še dodatno dejstvo, ki torej ni teorija! Prvi Kreslinov band se je imenoval Apollo in takrat je bil Kreslin še najstnik in je v tem bandu bobnal in je kot takrat mnogi najstniki pisal Werneju von Braunu(ki je poskrbel že za rakete V1 in V2 pri Adolfu) ki je bil vodja vesoljskega programa, a Vlado mu je pisal ker ga je prosil za sponzorstvo njegovega benda hehe, ne pa ker bi ga kaj zamimalo o vesoljskih poletih! Res!!

Ker sem včerajšnjo teorijo o Zeppelinih objavil tudi na uradnem Zeppelin forumu, sem tam objavil tudi današnjo, zato jo spodaj prilagam v angleškem izvirniku!

My theory is, that since the Apollo program was started by Kennedy and since the Apollo rocket was only six years and a few thousands miles away from the assassination site in Dallas, that Kennedy was shot from the Apollo rocket that in 1969 took the first astronauts to the moon, as there was obviously a Bruce Lee Harvey Oswald on the rocket who is reported to have Afganistan roots from 2001 New york bombing of The Twin towers and also obviously there is a connection to Zep, as John Paul Jones wrote the string arrangemts for R.E.M. Automatic for the people album, that included the song Man on the moon!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.