28.04.2012

Moja glasba zveni po vsem svetu

Objavljeno v Glasba, Led Zeppelin, Moje življenje avtor samokodela

V tej temi na kratko o moji glasbi po svetu! Glasba se dandanes res širi hitreje kot kdajkoli, saj gre za sicer še vedno precej nov fenomen inerneta!

Od vseh možnih načinov, pa mi je najbolj pri srcu delitev moje glasbe z največjimi Led Zeppelin fani, ki jih je na uradnem forumu kar 15,000!

Teme z mojo glasbo so imele po več tisoč ogledov, veliko jih je pohvalilo mojo glasbo, mnogi so le poslušali, nekateri tudi grajali in precej časa nazaj se je zgodila tudi kakšna žolčna debata z dvema tremi fani, ki se je vlekla kot Plantov razpon, a večinoma smo se dobro razumeli, pa tudi res je, da na samem začetku še nisem tako dobro pel kot zdaj!

Zanimivo pa mi je vse skupaj predvsem z vidika, da v starih časih ko bi na primer Zeppeline gostili v kakšni radijski oddaji, na koncu DJ skoraj zagotovo ne bi nikoli zavrtel kakšne pesmi kakšnega fana ali celo priredbe Zeppelinov, ki jo je itak težko dobro naredit, pa četudi bi DJ mislil da je pesem res dobra, danes pa lahko jaz in še kdo deli svojo glasbo z največjimi fani iz vsega sveta!

Kul!!

Pa če bo šel kdo te teme iskat na Zeppelin forum naj povem, da jih je bilo precej na starem forumu ki ga ni več, na novem pa gre tudi za več tem, ki jih ne bo tako lahko najti in naj opozorim da seveda nekateri grajajo, a nekateri Zeppelin fani so pač zelo zahtevni in jaz šele zadnje cajte vse bolj furam proti perfekcionizmu, nekaterim pač ni všeč, pa tudi to da sem debatiral z nekaterimi ki so kritizirali so eni zamerili, kar je morda povzročilo tudi nekatere negativne komentarje na youtube v starih cajtih!

Pa seveda so to zelo različni ljudje na forumu, nekateri tudi nezreli, nekateri nemuzikalični in jaz vseeno najraje preverjam publiko neposredno in glede tega imam v Sloveniji vse boljše odzive!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.