20.05.2012

Moja dobra družina

Objavljeno v Moje življenje avtor samokodela

Pa naj bo ta moj blog spet malo moja osebna izpoved!

Razmišljam kako dobro družino sem vedno imel in kako zelo so me imeli radi in kako zelo lepo so vedno skrbeli zame in koliko dobrega so mi dali!

In vendar sem imel tam nekje na polovici srednje šole včasih občutek da ni vse vredu! Takrat mi je življenje vse manj dobro teklo in takrat sem malo iskal razloge tudi pri družini!

A v družini sem vedno imel čustva, pogovor in podporo in če je že kdaj kje kaj bilo narobe je to bilo izven družine, saj so me na primer razočarale prav vse institucije s katerimi sem imel opravka, od vrtca, šol, glasbene šole, pa do psihiatrije.

Kar se tiče čustev in pogovora doma, pa je morda bil problem le to, da jaz rabim zelo veliko čustev ker sem zelo čustven in da tudi zelo veliko razmišljam in razglabljam in da zato rabim še posebej dosti pogovora, a takšen pogovor bi moral iskati pri filozofskih prijateljih, ki jih takrat nekako nisem našel, zelo veliko čustev pa pri kakšni punci, kjer sem se vsekakor še posebej trudil, a tudi neuspešno in pri napačni!

In če smo že pri njej, sošolki iz srednje šole v katero sem bil zaljubljen in je res precej čudna in egoistična, ugotavljam da mi je pravzaprav prav ona vsadila to idejo, da je morda z mojo družino kaj narobe! Namreč ko sem ji enkrat v parku zaupal svoja čustva do nje, me je vprašala če imam kakšne težave v družini.

In čeprav je sposobna marsičesa, mislim da tokrat ni bilo ravno slabo namerno, saj sem se ji najbrž zgolj zdel čuden model in ni vedela kako si naj to razlaga! Je pa tudi res da se je ko je to vprašala smejala, a jaz sem pač takrat to vzel kot da ji je morda nerodno, ampak v resnici ji pač ni bilo zares mar!

Predvsem pa želim povedati, da ima ker sem bil tako zelo zaljubljen v njo in mi je bila tako zelo všeč ta punca posebno mesto v mojem srcu kljub vsem težavam in tudi druga punca v katero sem bil zaljubljen ima posebno mesto v mojem srcu, kljub težavam ki sva jih imela,

in naj posebej poudarim da vidim v teh dveh puncah precej dobrega in kljub težavam in slabim stvarem ki sta jih počeli želim poudariti, da je treba v ljudeh iskati dobro in skušati čim bolj oproščati zlo in jaz skušam to vedno početi,

zato imam obe punci še vedno rad, čeprav včasih sam ne vem zakaj, ampak saj zaljubimo se v osnovi v zunanjost, pa bile so lastnosti ki so mi bile všeč, a na koncu sem si moral priznati da je razlik in problemov ter čudaškega obnašanja in negativnih lastnosti pri teh puncah preveč, da bi lahko prišlo do ljubezni in da sem se konec koncev tudi jaz čudaško obnašal v svoji divji zaljubljenosti, ko sem kar vztrajal in se trudil pa čeprav sem bil nadležen in neroden!

Tema dvema puncama želim vse najboljše v življenju in naj premagata vse težave in probleme in naj zaživita prekrasni življenji in enako želim tudi njunima družinama!

In dokler bom na svetu jima bom pripravljen pomagati, če bosta seveda to želeli in če se jima slučajno zgodi da ostaneta sami na svetu, kar močno upam da se ne bo!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. za pravi:

  lepo, zdaj pa nazaj na vrt

  20.05.2012 ob 09:59

 2. samokodela samokodela pravi:

  Gotovo imaš kaj debelega krompirja zame,

  jaz sem pravkar hotel češnje za osem evrov kila kupit na tržnici, pa je nedelja!

  Danes pač le farji prodajajo nezrele bučke!

  20.05.2012 ob 13:39

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.