30.07.2012

Snemali bodo portret Ptuja

Objavljeno v Film, Moje življenje avtor samokodela

Filmarki ki sta prišli na izmenjavo na Ptuj, bosta v bistvu snemali film o Ptuju, v katerem bodo intervjuvali Ptujčane o mestu in njihovem življenju v njem!

Torej film deloma bo tudi o meni, a ne kot sem si predstavljal, torej ne kot kratek potret o meni, kar sem mislil, ker sta mi dve udeleženki izmenjave ki sta zdaj spet na Ptuju pred dvema mesecema rekli, da želita snemati film o meni in sem vse skupaj tako razumel!

To da pa jih je več želelo snemati o meni, pa sem tudi včeraj dejansko slišal, zato sem tudi zapisal!Včeraj sta tako iz zaenkrat neznanega razloga začeli sodelovati z mano drugi dve dekleti, ki nimata takšnega koncepta!

Čeprav smo se tudi včeraj pogovarjali v tej smeri, sta zadevo zastavili nekoliko drugače, kljub temu pa sem v današnjem mailu predlagal da v filmu zaigram pesem o Ptuju in bomo videli kako bo s tem! Blo bi super ker mi glasba toliko pomeni, za film pa sploh nisem posebej zainteresiran, pa če gre za potret ali ne, ampak bom vendarle sodeloval!

Toliko za tiste ki ste morda včeraj zaradi precej pompozne objave mislili, da sem si napletel kakšno zgodbico da počasi segam po Oskarjih hehe!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.