27.09.2012

Preiskava pri Jankoviću

Objavljeno v Družbena kritika avtor samokodela

Pravkar sem prebral da Janković ni več pridržan ali morda sploh ni bil, kar je dober znak da je v tej državi še kaj vredu!

Seveda je zelo velika verjetnost da je vse skupaj inscenirano, zaenkrat pa tako ali tako obstajajo le sumi, javnosti niso bili predstavljeni nobeni dokazi in ne teče še noben postopek, a v državi ki jo vodi Janez Janša, je to pač dovolj da nekomu premečeš hišo, po možnosti še ožjim družinskim članom, jih vznemirjaš in jim celo poskušaš odvzeti prostost, kljub temu da gre le za domneve, da odvzem prostosti dokončno določi sodišče po sojenju

in da torej lahko Jankovića zadržijo le čisto kratek čas, da ne bi vplival na pričel! A nekateri bodo pač rekli da je bil v zaporu(če je sploh bil), in da je potekala preiskava in v očeh nekaterih bo očrnjen!

A ljudje niso tako neumni da ne bi videli kaj se dogaja, že na volitvah so to pokazali in ko bodo naslednje bo Virant gladko pogorel in oba z Janšem bosta plačala za Janševo slabo vodenje države, diktatorstvo in maščevalnost do nekih davnih komunistov ki so morda žal kaj naredili njegovi družini pred davnimi desetletji, pametni ljudje pa vedo da to niso bili komunisti, kaj šele partizani, ampak janšisti!

Janković pa je takšna dejanja vsekakor pričakoval, je na njih dobro pripravljen in vse se bo gotovo vredu izteklo!

Posebej mu tudi čestitam ker je postal dedek, na ta sicer ne preveč lep dan!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

8 komentarjev

 1. stricmarc pravi:

  Upamo, da je to uvod v bolj pošteno Slovenijo in ne ustvarjanje novega tandema ala Putin- Hudorovski, kjer so lahko bogati, celo nesramno bogati, le pravi ljudje.

  27.09.2012 ob 17:19

 2. spookymulder spookymulder pravi:

  Po tvojem je torej Jankovič nedotakljiv, kajti karkoli naredi, se proti njemu ne sme uvesti preiskave, saj bi šlo v vsakem primeru zgolj za politični konstrukt revanšistov?

  Kako torej misliš, da bi kriminalisti lahko zbirali dokaze, če na podlagi sumov ne bi smeli narediti hišne preiskave in “vznemirjati družinskih članov”? Na žalost še ne poznamo telepatskega zbiranja dokazov. XD

  Jankoviča pa seveda sploh niso pridržali v priporu ali kaj podobnega, temveč so ga s seboj peljali tja, kjer so zbirali dokaze o njegovih domnevno nelegalnih poslih … in tudi sam Jankovič je izjavil, da so bili pri tem zelo korektni.

  Malo torej umiri svoje teorije zarote in ne bodi preveč podoben tistim politikom, ki ob vsaki preiskavi njihovih nečednih poslov začnejo kričati in kokodakati o političnih konstruktih.

  27.09.2012 ob 20:44

 3. samokodela samokodela pravi:

  Jaz upam da je vsak nov dan uvod v bolj pošteno Slovenijo,

  ampak to danes je pa uvod v še manj pošteno Slovenijo se bojim!

  27.09.2012 ob 21:48

 4. samokodela samokodela pravi:

  To ni teorija zarote, moje razmišljanje je osnovano na funkcioniranju Janeza Janše!

  Sumi so lahko utemeljeni ali pa ne! Tukaj gre precej očitno za konstrukt, ker niso predložili ničesar kar bi sume utemeljevalo, preden so se lotili preiskave!

  Teorije zarote pa nastajajo v glavi Janeža Janše, saj ga dobro poznamo, Janković pa pač zgolj pozna realnost in mu je bilo povsem jasno da se bo to slej ko prej zgodilo!

  Nisem pa rekel da je nedotakljiv, a nekoga preiskovati in celo za kratek čas aretirati na tako pravljilčnih osnovah je katastrofa!

  27.09.2012 ob 22:05

 5. spookymulder spookymulder pravi:

  Samo, z vsem spoštovanjem do tvoje persone, toda nekako ne razumem, kako lahko pričakuješ, da bodo tebi (ali širši javnosti) pred začetkom uradnega postopka predlagali dokaze. ;-)

  Se ti ne zdi logično, da mora preiskava potekati v tajnosti, zato da sploh lahko zberejo dokaze, preden bi jih osumljenci lahko uničili? Kaj pa bi bilo, če bi kriminalisti pred vsako preiskavo oznanili koga in zakaj ga preiskujejo? :D

  Ne vem, lahko sicer, da morda veš nekaj več, kot ostala javnost, da lahko zato s tako gotovostjo trdiš, da ni nekega konkretnega suma, vendar če nisi kriminalist, ki tukaj zelo neprofesionalno izdaja podatke o tekoči preiskavi, oziroma če nimaš v naši policiji kakšnega zelo dobrega vira, ki ti (nelegalno) dostavlja informacije o tekočih preiskavah, potem pač streljaš kozle in iščeš prazne alibije o političnih konstruktih, natančno tako, kot to počne Janša in vsi ostali politiki, ki so jih ujeli z roko v kozarcu marmelade. ;-)

  28.09.2012 ob 08:45

 6. samokodela samokodela pravi:

  Problem je da nimajo temeljev na katerih bi sloneli njihovi sumi!

  Sumi se zgolj navezujejo na neko splošno temo povezano s Stožicami, kjer je lahko vse skupaj povsem legalno ali ne!

  Po javno dostopnih informacijah in po izjavah politikov ki jim zaupam, nimajo preiskovalci zaenkrat v rokah popolnoma nič,

  dokumenti so jih zbrali včeraj pa po mojih pričakovanjih prav tako ne bodo dali za Jankovića negativnega rezultata!

  Je pa seveda vse skupaj povzročilo preiskave in kratkotrajno pridržanje z namenom vplivanja na ugled, a ljudje niso tako neumni!

  28.09.2012 ob 11:57

 7. spookymulder spookymulder pravi:

  Kot že rečeno, za tako močno prepričanje moraš očitno imeti dostop do zaupnih podatkov preiskave v teku, ki javnosti niso bili predstavljeni … če pa tvoje prepričanje izhaja zgolj iz tega, da ti in javnost nista bila obveščena o natančnih obremenilnih dokazih, potem očitno pač ne razumeš, kako mora potekati kriminalistična preiskava. Policija pač primera in dokazov ne more najprej predstaviti medijem, temveč mora zbrati dokaze, na podlagi katerih se tožilstvo odloči, če bo podalo ovadbo, nato pa sodišče odloča, če je ovadba utemeljena, da gre lahko v sodni postopek.

  Tebi pa se očitno zdi, da lahko vse to kar preskočimo in takole na oči presodimo, kdo se zdi dovolj kriv in kdo ne, da ga lahko začnemo preiskovati?!? ;-)

  Ampak ob tem pozabljaš, da najboljši lopovi niso tisti, ki banko ropajo pri belem dnevu, da jih posname kamera in ki za sabo pustijo goro dokazov, temveč tisti, ki to naredijo ponoči in naskrivaj, da jih je težko izslediti in še težje karkoli dokazati.

  28.09.2012 ob 16:35

 8. samokodela samokodela pravi:

  1. Več krat sem že zagovarjal Jankovića, vendar ga nimam za neko svetinjo, da bi ga kar na slepo zagovarjal in že ko so bile volitve sem ga kaj kritiziral in tudi zastavil nekatera področja ki me skrbijo in povedal tudi da je možno da bo povsem razočaral če bo premier! Politika pač!

  2.Povsem je tudi možno, da je kakšne posle speljal tako da je delal sebi in svoji družini v prid, vendar dvomim da na nelegalen način!

  3. Na dan preiskave bi lahko predstavili na osnovi česa so preiskavo naredili, zdaj pa je že več dni in še vedno nič! In glede na to da poznam akterje na obeh straneh, sem skoraj povsem prepričan da gre za konstrukt!

  29.09.2012 ob 09:51

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.