18.10.2012

Youtube posnetki

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

V zadnjem letu sem dodal na Youtube zelo veliko novih skladb ki so bile dobro posnete in zmiksane!

Poleg tega pa sem v zadnjem času na kakšnih treh več kot leto starih skladbah malo popravil artikulacijo glasu in jih torej na novo posnel!

Na kakšnih dveh, treh skladbah pa sem malo popravil miks v smislu da je na njih vokal bolj ali manj hreščal, ker imam močan glas in zdaj je vokal tako zmiksan da več ne hrešči! Signal pač ne sme prit v rdeče bi rekli Leteči potepuhi in ta ugotovitev ne zahteva ravno posebej velikega umskega napora :blush: , a jaz pač tega ob ponovnem začetku svojega ustvarjanja pozimi in spomladi 2011 nisem vedno upošteval, pa še dobrih slušalk nisem imel da bi to res očitno opazil.

Moj youtube profil je zdaj povsem urejen, ne bom pa vam razlagal katere skladbe so to bile, ni pa jih bilo veliko, a če imate kakšne slabe spomine v tem smislu, sami poiščite kakšno takšno skladbo in upam da boste zadovoljni! Jaz sem! Zdaj mi ostane le še da povsem na novo posnamem skladbo Lep je ta svet, ki sem jo zdaj zgolj odstranil, ker še nimam alternativne verzije in da seveda nadaljujem z ustvarjanjem novih skladb!

Lahko pa povem da je bila ena od skladb ki je malo hreščala skladba Frustracija, ki sem jo na novo naložil z novimi slikami, ki vizualno prikažejo začetke in izvore raznih frustracij in ta posnetek je spodaj in morda niti ni slabo da je posnetek včasih malo hreščal, ker sem tukaj res izkričal svoje frustracije hehe!

Besedilo je edino moje besedilo ki je nastajalo kar sproti ob kitari in ne vnaprej in ga je zelo veliko in čeprav sem ga še potem dodeloval, je precej improvizirano!

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.