28.11.2012

Punce

Objavljeno v Družbena kritika, Moje življenje avtor samokodela

V soboto sem se na enem koncertu srečal s punco, s katero sva se par krat res lepo pogovarjala neposredno ko je bila še v zvezi in potem še nekaj krat krasno preko facebooka, ko sva se srečala v živo pa so bile določene manjše komplikacije in ker imam toliko slabih izkušenj z ženskami in ženske med drugim tudi zaradi preteklosti in zaenkrat tudi precejšnje karierne neuspešnosti ne morem dobiti, sem šel pri prvem slabem občutku kar domov, ker mi ni za podoživljat nekih scen!

Naslednji dan sem malo razmišljal kako bi bilo bolje da bi vztrajal, še malo ostal, a potem sem ugotovil da mi je blo pač tečno in da je boljše da sem šel! Tej punci sem potem še nekaj razložil preko fb in zdaj kar nekako ne želi več komunicirati, očitno ji je tečno!

Zato vam drage punce sporočam: boli me kurac za vas! Ko bo prišla življenjska situacija da bo ena normalno prišla do mene in se brez kompliciranja začela družit z mano in potem skozi vse večjo naklonjenost postala moja punca, to bo okej, do takrat se mi totalno jebe za punce in takoj ko bom začutil pri punci neprijetno vedenje, bom kar šel vstran in niti malo več poskušal!

Tudi če to da punco dobim pomeni najprej še daljšo osebno stabilnost in kariero, poleg vsega kar premorem že zdaj, me to prav nič ne muči! Važno je da imam hrano, pijačo, topel dom, družino ki me ima rada in da lahko delam kar me veseli!

Punca pa ni nekaj nujnega v življenju! Punce(tiste neumne z veliko predsodki, zaostale, manipulatorske, provokatorske) ve pa kar drkajte na svoje trapaste misli, tiste pametne pa pač vedite da vas pač nisem vesel, če ve niste vesele mene, pa četudi imate morda kakšne pametne razloge za to!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. vrana pravi:

  Bi rekla, da dokler se ti bo jebal za punce, skor zihr nobena pametna ne bo mem pršla.

  30.11.2012 ob 14:56

 2. samokodela samokodela pravi:

  Mislim da sem dovolj jasno vse povedal, ne poenostavljat!

  30.11.2012 ob 19:32

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.