22.04.2013

Kurbe in kurbirji

Objavljeno v Družbena kritika avtor samokodela

Razmišljam zakaj nekatere ljudi mnogi poimenujejo kurbe in kurbirji in s tem mislijo da ima taka oseba nasploh negativne lastnosti in ni zgolj spolno avanturistična, kar sem že več krat zagovarjal kot način življenja, ki ga je treba tolerirati, pa čeprav osebno zelo zagovarjam ljubezensko zvezo !

Mislim da je to zato, ker mora človek za zvezo, sploh pa kvalitetno, imeti veliko osebnostnih kvalitet in ljudje ki nenehno živijo totalno avanturistično spolno življenje, mnogo krat res nimajo mnogih osebnostnih kvalitet in prav zato ne zmorejo imeti zveze!

Tukaj pa je še link na moje daljše razmišljanje o ljubezenskih zvezah:

http://samokodela.blog.siol.net/2010/11/29/monogamna-ljubezenska-zveza-in-z-njo-povezane-tezave/

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. nish nish pravi:

  Ohh ja…a potem so boljši tisti, ki se vse življenje prustituirajo znotraj ene same “uspešne” zveze? Taki imajo veliko osebnostnih kvalitet, a?

  22.04.2013 ob 21:04

 2. samokodela samokodela pravi:

  To velja predvsem za kvalitetno zvezo, pa čeprav moraš imeti tudi določne lastnosti da ostaneš v nekvalitetni, pa čeprav mnogi žal ostanejo le zato, ker se jim zdi da morajo!!

  Prostituiranje znotraj zveze pa je prispodoba, ki opisuje prav slabo zvezo, ki se je je bolje izogniti, oziroma je bolje da se konča, ali razvije v boljšo zvezo,

  o dejanskem prostituiranju pa tukaj sploh nismo govorili, torej o ljudeh ki se profesionalno ukvarjajo s prodajo seksa,

  ampak o ljudeh ki jih ljudje poimenujejo kurbe in kurbirji in s tem mislijo spolni avanturizem in hkratno osebnostno nekvaliteto, pa čeprav to ni zmeraj povezano,

  jaz pa sem hotel povedati zakaj je sploh povezano, ko pač je!

  22.04.2013 ob 21:22

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.