13.05.2013

KPŠ forsira odlične vokaliste

Objavljeno v Družbena kritika, Glasba avtor samokodela

Res se mi ne da pisat o teh debilijah, ampak Klub ptujskih študentov zadnje cajte ful forsira bande z odličnimi vokalisti, ki pojejo ful visoko!

Band Take off je odličen in je super igral na letošnjem Kresovanju, ampak igrali so že lani novembra na dan mojega koncerta v Cidu in zdaj bodo pred skupina Guns n’ roses tribute bandu!

Tribute band seveda spet vsebuje gotovo odličnega vokalista in KPŠ-jevcem seveda ni problem porabit več tisoč evrov za tuj band, namesto da bi oživljali domačo sceno!

Guns n’ roses tribute band je poleg tega seveda inferioren klon banda Guns n’ roses, ki pa je seveda zelo inferioren klon banda Led Zeppelin!

Da bi slučajno povabili vsaj Zeppelin tribute band pa niti slučajno, ne!?

Kaj hočejo s tem povedat? Ne vem, mogoče so pač postali ljubitelji takih vokalistov in veseli me če sem celo kaj prispeval k temu! Morda pa so mi celo hoteli povedati da nisem edini?! Hehe dragi KPŠ-jevci, ne samo da nisem edini, ČISTO VSAK moški lahko ful visoko poje, le da je to pri večini tihi falzet, ne pa močan tenor! Toliko da smo si na jasnem!

Vsekakor pa je vendarle lepo, da na Ptuj pripeljejo dobre vokaliste, ker izgleda da smatrajo da jih na Ptuju ni in dobro je vedeti da so zelo dobri vokalisti zelo redki, kar vam povem, da vas ne bodo KPŠ-jevci morda zavedli, da lahko vsakih pet minut nekoga takega najdejo in pripeljejo hehe!

Vidimo pa se seveda v Cid-u, v KPŠ-ju zdaj gotovo vsaj pet let ne bom dobil koncerta hehe!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.