24.05.2013

Guns n’ roses: Since I don’t have you

Objavljeno v Glasba, Moje življenje avtor samokodela

Moja izvedba skladbe Guns n’ roses Since I don’t have you! Besedilo je malo spremenjeno, vendar ne zato da bi hecal KPŠ-jevce, ni v takem stilu, le na pamet nisem znal, pa sem si po svoje zmislil! Pa če bi delal parodijo, bi itak moral nardit komad Patience, ker Dan mladosti z Guns tribute bandom odpade!

Komad pa v osnovi itak ni od Guns-ov ampak od skupine Skyliners in je res krasen komad!

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. Tamra R. Holcomb pravi:

  presenetili z ” ausgebombt ” ? sej ta komad igrajo ze najmanj 6 let, torej se iz cajtov, ko je na kitaro brenkal gospodic fatur. .

  25.05.2013 ob 20:48

 2. samokodela samokodela pravi:

  Skrajno dolgočasen komentar! Povod je očitno video! Jah nenehno se bodo našli novi in novi povodi in dejstvo da se nekdo ne rabi podpisat s pravim imenom, a vendarle znova in znova dokazuje svojo zlobno naravo, namesto priznanja da je zlobna in želje po spremembi in potem seveda izgovori, da to počnete ‘za vašo stvar’ in da je to ena sama dobrota!To je sramota!

  A poskusi ne bodo delovali, sploh če upoštevamo, da moje težave nikoli niso bile hude, da sem se marsikaj naučil in da pravzaprav veliko večino prebivalstva ni mogoče nič tako zelo banalnega napizdit, da bi jih kar spravili v neko totalno krizo, veliko napako ali nek živčni delirij, da bi šli kar na psihiatrijo,

  napizdujejo pa jih žal vendarle,da volijo napačno stranko ali da kličejo v razne tv igrice in prerokovanja! Kaj hujšega pa ni, hehe!

  Pa glede linka ki je pod imenom Tamra R. Holcomb: vsak band reciklira, fino je če iz tega naredijo kaj novega!

  Pa še vsi sorodniki so na moji strani in mi pomagajo!

  V otroštvu pa se ljudem pogosto marsikaj zgodi in normalno da se!

  26.05.2013 ob 08:30

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.