3.06.2013

Skeč: Svinjereja Ptuj sponzorira glasbeni festival

Objavljeno v Družbena kritika, Glasba, Humor, Moje življenje avtor samokodela

Razmišljam da bi si moj skeč iz predprejšnjega tedna, v katerem nastopata direktor Svinjereje Ptuj in vodja glasbenega festivala, lahko kdo razlagal po freudovsko v smislu, da jaz kot umetnik ližem roko svojemu fotru, ki je bil nekoč direktor! Freudovskih teorij ne podpiram in tudi uradna medicina ne, ker ne učinkujejo! Poleg tega pa s fotrom nisva v nobenih slabih ali celo motenih odnosih, svojemu fotru pa se tudi ne prilizujem ;-) v kakršnem koli smislu za koristi, saj se da vse normalno zmenit, si pa greva včasih kot vsak oče in sin malo na kurac! ;-) Poleg tega nimam nobenih težav, ko pa jih bom imel, pa gotovo ne grem k freudovskim mazačem! Skeč pa je seveda o mogočnih finančnih poteh, ki se vijejo med organizatorji in sponzorji in o tem da se nasploh za ptujske glasbenike in konstantno dogajanje zmeraj najde najmanj denarja! In tukaj ŠE ZDALEČ ne govorim le o sebi ali celo le zato ker me kje ni zraven! Ta festival pa ima vglavnem uspehe z obiskom itak le na otvoritvi, ko pridejo mnogi ki jih glasba ne zanima ali pa ko povabijo zelo znane pop izvajalce, ne znajo pa čim bolj raznolike glasbe približati ljudem in podpirati domačih, od katerih je marsikdo na nivoju, pa čeprav ne igra klasike, v katero je marsikdo zašel zaradi starševskega forsiranja!

DODATEK(4.6.2013): Skeč pa je seveda tudi o ptujskih divjih kapitalistih, ki si perejo svojo prodano dušo z investiranjem večjih količin denarja, v precej neumno koncipirane kulturne dogodke, kjer gre denar marsikam, a le malo tja kamor bi moral! Pomežiki v zgornjem besedilu pa so seveda tam le zato, ker lahko ti deli besedila po freudovsko namigujejo na spolnost in so zato smešni, ne pomenijo pa da je med mano in fotrom v resnici kaj narobe!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

1 komentar

  1. Samo Kodela-Rockerska zeppelinifikacija in zappovska kritika » Skeč: Svinjereja Ptuj sponzorira glasbeni festival pravi:

    [...] http://samokodela.blog.siol.net/2013/06/03/skec-svinjereja-ptuj-sponzorira-glasbeni-festival/ swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/tz554yn2mYI&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0", "vvq-7820-youtube-1", "425", "344", "9", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes); var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: "Deli", Save: "Shrani", Subscribe: "Naroči se", Email: "E-mail", Bookmark: "Zaznamek", ShowAll: "Prikaži vse", ShowLess: "Prikaži manj", FindServices: "Najdi storitev", FindAnyServiceToAddTo: "Dodaj v vse storitve", PoweredBy: " ", ShareViaEmail: "Deli z drugimi preko e-pošte", SubscribeViaEmail: "Naročanje preko e-pošte", BookmarkInYourBrowser: "V brskalniku dodaj med priljubljene", BookmarkInstructions: "Pritisni Ctrl+D ali ⌘+D za dodatek te strani med priljebljene", AddToYourFavorites: "Dodaj med priljubljene", SendFromWebOrProgram: "Pošlji iz kateregakoli email naslova ali programa za pošiljanje elektronske pošte", EmailProgram: "E-mail program" }; a2a_config.linkname="Skeč: Svinjereja Ptuj sponzorira glasbeni festival"; a2a_config.linkurl="http://samokodela.blog.siol.net/2013/05/21/skecsvinjerejaptuj/"; a2a_config.no_3p="false";   Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0 [...]

    7.09.2013 ob 18:04

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.