27.03.2015

Novi zakoni povezani s homoseksualnostjo

Objavljeno v Družbena kritika avtor samokodela

Glede homoseksualnosti sem že več krat pisal in seveda podpiram vse pravice, ki pripadajo tem povsem normalnim ljudem! A naj vendarle poudarim, glede posvojitve otrok, da je pomembno le to, da je dokazano, da starša istega spola, ne povzročata otroku, le zaradi svoje spolne usmeritve, popolnoma nič slabega! In to, da to ne škodi otroku, je edini veljaven argument! Vse ostalo, od nakladancij, da se to zdi nenaravno, do neveljavnih kvazi psiholoških nakladancij, da dva moška ali dve ženski, ne moreta pravilno vzgojiti otroka, je neumno! Pravilno umsko in čustveno vzgajanje otroka, je povezano izključno z znanjem in veščinami za vzgajanje otroka, ne pa s spolom vzgojiteljev!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

2 komentarjev

 1. Rado Rado pravi:

  “In to, da to ne škodi otroku, je edini veljaven argument! Vse ostalo, od nakladancij, da se to zdi nenaravno, do neveljavnih kvazi psiholoških nakladancij, da dva moška ali dve ženski, ne moreta pravilno vzgojiti otroka, je neumno! ”

  Samo,
  mar ti poseduješ vso znanje tega sveta?
  Jaz sem namreč prepričan o povsem nasprotnem. (glej moj blog)

  Kdo od naju ima prav?

  27.03.2015 ob 10:51

 2. samokodela samokodela pravi:

  Od kod ideja, da posedujem vso znanje tega sveta!? Nič takega nisem opazil!

  In zakaj ne bi smela dva istega spola, posvojit otroka, če to dokazano otroku ne škodi,pa čeprav ga ne moreta spočeti? S tem ni nič narobe!

  In ravno zato, ker so zmeraj bili manjšina, so bili zmeraj zatirani in skrajni čas je, da se to neha, ker je tako prav in tako zagotavlja ustava!

  27.03.2015 ob 18:08

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.