24.07.2015

Bryan Adams: Please forgive me

Objavljeno v Glasba avtor samokodela

Bryan Adams je vedno imel ful filing, za pisat zelo melodične, emocionalne in še zmeraj dovolj kvalitetne ljubezenske pesmi, z integriteto! Upajmo, da tale ne govori o tem, da je skušal komu odvzeti (svojo bivšo) punco! Ali pa da je to naredil na način, da tega sploh ni naredil, tako da je napisal pesem brez njenega imena ali ji napisal pismo, v katerem je le pozdravil, njo in njenega novega fanta in rekel, da jo ima pač še vedno rad! Takšno početje, se mi sicer zdi skoraj povsem nesmiselno in neprimerno, ne vem zakaj bi jaz to počel, kljub letargičnosti žensk, ampak čutim to lepo pesem, ki je hkrati opravičilo za samo sebe, tako da Bryan, odfuraj ta sentiš!

YouTube slika preogleda

Pri vsaki pesmi, ki gre v ljubezenske ekstreme, je sicer morda nesmiselno pisati, da se prav jaz sprašujem, da ne vem zakaj bi to počel huh, sploh pa če napišem, da početje v pesmi, kot si ga jaz predstavljam, sploh ni posebej problematično!

Pravkar sem zaznal, da ima zapis(oziroma besedilo pesmi), zaradi imena izvajalca in specifik ene izmed punc moje preteklosti, tudi rahlo komičen podton! Ni bilo tako mišljeno!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.