30.01.2016

Ti in jaz

Objavljeno v Glasba avtor samokodela
YouTube slika preogleda

Živite!!

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. samokodela samokodela pravi:

  Še enkrat videospot, da sta slika in zvok usklajena, ko pokaže band, drugače pa sta heh!

  Pesem je super, videospot pa si razlagajte kakor hočete, jaz že vem kaj delam in komu je namenjen. Morda škoda da bandi delajo takšne videospote, sicer senzualno in zdi se, da punca gre na boljše, ampak če je to v današnjih časih in če je res prepričana v to, ne rabi pobegnit iz balkona, preden je prejšnjo zvezo sploh končala!

  30.01.2016 ob 09:32

 2. samokodela samokodela pravi:

  in tip se vmeša med njiju na zelo neposreden, telesen in sploh ne zadržan način. Je pa videospot tudi zgolj prikaz bolj poetične in svobodne ljubezni, ki se skoraj kot sen prikazuje med bolj prizemljeno ljubeznijo. Če pa pesnikom gre in so živi, pa pride tudi ljubezen!

  30.01.2016 ob 09:35

 3. samokodela samokodela pravi:

  Namenjen je eni punci, s katero imava veliko kontaktov preko fb, to se mi zdi še vredu napisat in še sploh ne meji na rumeni tisk in ničesar več ne bom pisal o tem in najin odnos se počasi razvija in ni nujno, da se bo zgodila ljubezen, je pa punca samska, če že to omenjam. Če pa že razpravljam o vsem na svojem blogu in fb, pa je spet tukaj ta poanta, ki je precej feministična heh in zato sama namiguje na kakšno drugo punco, kaj zdaj morem in sicer, kar sem že omenjal, da se sploh v sodobnem, feminističnem svetu, ženske lahko same in sproti odločajo, s kom bodo in v trenutku ko gredo z nekom, v bistvu prejšnjega partnerja pustijo, ampak prav je, da najprej končajo z njim, da premislijo in da drugi moški minimalno ali nič delajo na tem, da bi neko punco ‘osvojili’, preden je samska, pa čeprav je težko točno reči, kaj to pomeni, ampak po domače, da so bolj zadržani in se pogovarjajo globinsko, da pokažejo kakšni so, se spoznavajo z žensko, ne gredo pa neposredno v ‘osvajanje’.
  Všeč mi je · Odgovori · 1 min
  Samo Kodela
  Samo Kodela No pa smo spet malo težili, ker so kul dečki iz Društva mrtvih pesnikov, posneli senzualen in žgečkljiv videospot, kjer so sprostili svoje pesniške fantazije in močna čustva. Ah, le kje je ostal rock and roll!?
  Kaj čemo, svet gre naprej in eni preveč razmišljamo o drugih heh, da bi nam bilo vseeno hehe!

  30.01.2016 ob 09:51

 4. samokodela samokodela pravi:

  http://www.youtube.com/watch?v=MZflul4D9jE

  Še enkrat videospot, da sta slika in zvok usklajena, ko pokaže band, drugače pa sta heh!

  30.01.2016 ob 10:00

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.