27.04.2016

Frisko

Objavljeno v Moje življenje avtor samokodela

Zadnje dni razmišljam, da so bile punce morda zmeraj preobremenjene z mojim videzom. Omislil si bom plešo in odvečne kilograme, drugo že imam.

Tukaj sem želel zdaj pripet pesem Vsako popoldne Neishe, pa je ne najdem na netu, nekako se je znašla na moje predvajalniku in zadnje čase sem jo odkril, kdo bi vedel zakaj in kako je bilo kot je bilo.

Svet se očitno žal ne razloži zmeraj sam in pol pač moram včasih. Svojemu videzu nikoli nisem dajal nobenega pomena, pa tudi videzu punc, ki so bile zaljubljene vame, nisem vedel ne zase ne za njih, kvečjemu sem bil do svojega videza negativen, ker sem videl svoj obraz nekako po kosih. In bilo mi je preprosto prezgodaj, vedel sem kakšna zveza mora biti, a da nekako ne bom znal, pa sramežljiv sem, pa skratka nisem čutil, da je že čas za zvezo in kakšna si je tudi želela, a je hodila mimo mene, namesto da bi se vstavla ob meni in spregovorila. Potem sem se pa itak že povsem navdušil nad eno, ki pa je očitno bila res super, a ne Lovro, ta ki si komentiral!? Se bo že ena fajn našla, ampak da sem katero namerno prizadel, takih nakladancij pa ne dovolim.

In ta ki je šla par krat mimo mene in še klicale so me prijateljice, tolko da se pač to ve, ko je šla mimo mene, ni se to pojavlo v mislih, da jo poznam od prej ali v spominih, ne vem zakaj.

Pa to je že dolgo nazaj, ampak ene stvari ostanejo v ljudeh, le da na nekoliko drugačen način in gremo naprej, pa spet je treba it kar veliko prispevkov nazaj, da je kaj takšnega neposredno o meni.

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.